Killa Hakan geleneğini devam ettirdi! Almanya'dan ateş açtı Türkiye'de polisler evini bastı

Almanya'da yaşayan ve Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Rapçi Killa Hakan, yeni yıla gelenek haline getirdiği bir kutlama yöntemiyle girmişti. Havaya ateş açarak girdiği yeni yıl görüntülerini sosyal medya hesabından yayınlayan Killa Hakan'ın evine polis baskını yapıldığı öğrenildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Rap müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Killa Hakan, geçirdiği sağlık sorunlarıyla merak ediliyordu. Yeni yıla girerken bir video yayınlayan Killa Hakan, takipçilerinin bir nebze de olsa merakını giderdi. Ünlü rapçi, Almanya'daki evinin camından havaya ateş açarak "2024’te herkese sağlık diliyorum. Sağlık varsa her şey olur" ifadelerini kullandı. Ünlü rapçinin her yıl yaptığı bu harekete birçok yorum ve beğeni geldi.

ALMANYA'DAKİ EVİNDEN ATEŞ AÇTI TÜRKİYE'DE EVİNİ POLİS BASTI

Sosyal medya paylaşımından sonra Kılla Hakan, ilginç bir olayla karşı karşıya kaldı. Almanya'nın Berlin şehrindeki evinden havaya ateş açmasına rağmen Killa Hakan'ın Türkiye’deki evini polis bastı. 

Killa Hakan

Killa Hakan

Yaşadığı şaşkınlığı takipçileri ile paylaşan Kılla Hakan, "Selamlar arkadaşlar Ben Almanya Berlin'de yaşıyorum yılbaşı her sene olduğu gibi camdan sıkarak kutladım burada normal olduğu için ama bir baktım haber geldi Türkiye'deki evime sivil polisler gitmiş beni aramışlar şaşkınım hem de çok." ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman’ın Burçin Hatun’u Aslıhan Karalar’ın annesini görenler inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman’ın Burçin Hatun’u Aslıhan Karalar’ın annesini görenler inanamadı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Doğrucu Davut 3 ay önce

İyi halt ettin.Ortaokul ve liseyi bitirdiysen yerçekimi ivmesi diye birşey öğrenmişsindir.Havaya atılan hiçbirşey (mermi de dahil) havada kalmaz mutlaka yere düşer.Öyle yavaşça düşmez hızlı şekilde düşer.O sırada düştüğü yerde bir canlı olabilir değilmi? Yorgun mermiyle yaralanan hatta ölen onlarca kişiden haberin yoksa hatırlatmak isteriz.

Selim Toprak 3 ay önce

Ne kadarda başarılı bir emniyetimiz var. Almanyada ki vatandaşını Türkiye de arıyor...

misafir 3 ay önce

bu ne saçmalık, Almanya da ateş ettiyse Almanlar evini bassın bize ne.