Onur Atilla taklidiyle gündem olmuştu! Kerem Bürsin'den cevap gecikmedi

Altın Kelebek ödül töreninde Onur Atilla, İngilizce konuşan Kerem Bürsin'in taklidini yaparak salonu kahkahaya boğmuştu. Krem Bürsin'den Onur Atilla'ya ilk cevap geldi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz aylarda Altın Kelebek ödül töreninde ödülünü alırken "okey... all right" şeklinde İngilizce konuşmasıyla dikkat çeken Kerem Bürsin'den sonra ödül almak üzere sahneye çıkan Güldür Güldür ekibinden Onur Atilla, Bürsin taklidiyle tüm salonu kahkahaya boğmuştu. Kerem Bürsin, Re Touch Mag dergisinin bu ayki kapağında yer aldı. Altın Kelebek'te "en iyi romantik komedi erkek oyuncusu" seçilen Bürsin, "Ödül tabii ki güzel bir şey ama beni motive eden kısım değil. Çok yüceltiyor, onore oluyorsun. Sadece popülerlik kazanmasın. İnsanın emeği gerçekten takdir edilsin" dedi. Ünlü oyuncu Onur Atilla'nın taklidine ilişkin de açıklama yaptı.

Kerem Bürsin Onur Atilla taklit

Kerem Bürsin Onur Atilla taklit

KEREM BÜRSİN'DEN ONUR ATİLLA'YA CEVAP!

Ünlü oyuncunun İngilizce başlayıp Türkçe devam ettiği konuşması gündeme bomba gibi düşmüştü. Kerem Bürsin'den Onur Atilla'ya cevap gecikmedi. Bürsin, taklide ilişkin, "O an aklımdan geçen bir sürü şeyi insanlar tabii ki bilmiyor. O sırada Kerem’in aklından geçen şey neydi? ‘Okay’ yani tamam buradayım. İkinci ‘Okay’den sonra da boşverdim, insanlara teşekkür ettim. Olayı ciddiye almak ya da almamak değildi... Düşünceyi dışa vurmak gibi bir şeydi. Ayrıca bu durum biraz absürttü. Bence o platformu nasıl kullanacağını seçmek olay. Doğru yer ve zamanı yakalamak... O yüzden Onur Atilla’nın yaptığı da çok normal geldi bana. İnsanlar da gülsün biraz, eğlence sektörü burası. O yüzden çok takılmadım. İngilizce bilen biri İngilizce konuşunca sıkıntı oluyor da İngilizce bilmeyen biri İngilizce konuşunca ‘It’s okay’ (tamam) mi oluyor? Hâlâ çözümlemeye çalışıyorum ama bir yandan hiç takılmıyorum. Çünkü günün sonunda bu benim..."

Kerem Bürsin aşk açıklaması

Kerem Bürsin aşk açıklaması

"AŞIK OLMAK İSTİYORUM"

Gerçek hayatta nasıl biri olduğunu "Meditasyon yapan, kitap okuyan, daha tek başına kalan ama arkadaşlarıyla da eğlenen biriyim. Sessizliği de seviyorum" sözleriyle açıklayan Kerem Bürsin, aşık olduğunda nasıl biri olduğunu da dile getirdi. Ünlü oyuncu, "Âşık olmak benim için başka bir seviye. Çok istiyorum... Romantizmi seven ve buna inanan bir insanım. Romantik hikâyeler, romantik anlar bence çok tatlı. Spontane romantik anlar inşa etmek isterim biriyle" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dizisinin fragmanında kendisini göremeyen Afra Saraçoğlu tepkisini böyle gösterdi! "Seyran yok galiba"

Demek Akbağ'dan samimi açıklamalar! En sevmediği yeri bakın neymiş...

İLİŞKİLİ HABER

Demek Akbağ'dan samimi açıklamalar! En sevmediği yeri bakın neymiş...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0