Polisten Survivor'a operasyon! 'Beni kaçırdılar' deyip havalimanında kaosa neden oldu

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor'ın pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünün fragmanında yer alan diyaloglar gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Dominik'te ‘Survivor’ ekibine polisin operasyon yaptığını duyurmuştu. Ilıcalı, ada konseyinde polis operasyonuyla ilgili açıklama yaptı.

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı "Survivor", yeni sezona güçlü yarışmacılarıyla bomba gibi bir dönüş yaptı. İlgiyle takip edilen programın 4'üncü bölümünün fragmanında Acun Ilıcalı'nın sarf ettiği sözler ise olay oldu.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı, önceki akşam yayınlanan bölümde, ada konseyi sırasında Dominik’te Survivor ekibine polisin operasyon yaptığını duyurdu.

"BEN ŞU YAŞIMA GELDİM BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Polis tarafından baskına uğradıklarını söyleyen Ilıcalı, "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almışlar." diyerek yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

Acun Ilıcalıdan Survivor açıklaması

Acun Ilıcalıdan Survivor açıklaması

Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülü sırasında kural ihlali yaptığını açıklayan Ilıcalı, olayın iç yüzünü yeni bölümde açıkladı. "Arkadaşımız çok akıllıca bir hareket yaparak, havaalanındaki bir şahıstan telefon istiyor. Bunu da 'beni kaçırdılar' diyerek yapıyor" diyerek ilginç bir olay yaşandığına işaret eden Ilıcalı, şahsın telefonundaki internet çalışmayınca Seda Aktuğlu'nun babasına bıraktığı notu telefonun sahibinin annesinin yanlış anladığını ve Aktuğlu’nun kaçırıldığını sanarak durumu emniyete bildirdiğini anlattı.

Yaşananlar karşısında öfkesini kontrol edemeyen Ilıcalı, "İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek derecede son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi" şeklinde konuştu. Ceza alan Seda Aktuğlu, 5 ödülden faydalanamayacak.

Bebek Bink'in son halini görenler hayrete düştü! Bebek Firarda filminin yıldızıydı

İLİŞKİLİ HABER

Bebek Bink'in son halini görenler hayrete düştü! Bebek Firarda filminin yıldızıydı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Millet 3 ay önce

Bence showun bir parçası.

arkadaş 3 ay önce

daha neler göreceksin acun, acele etme

selim karakurt 3 ay önce

millet belki bu boş islerden kurtulur

Misafir 3 ay önce

İyi reklamlar

ökkeş 3 ay önce

izlenmiyor diye ilgi çekmeye çalışmış olmayasınız. insanın aklına herşey geliyor

Yorumların Tümünü Okuyun