Türk sanat müziği sanatçısı Yüksel Uzel'den hayranlarını üzen haber! Hayatını kaybetti

Türk sanat müziğinin usta isimlerinden olan Yüksel Uzel'den hayranlarını üzen acı haber geldi. Uzel, Güney Afrika'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele ettiği bilinen Türk sanat müziğinin usta isimlerinden Yüksel Uzel, 74 yaşında hayata gözlerini yumdu. Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde yaşayan Uzel orada tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzel'in cenazesi, kızı Arzu Uzel tarafından defnedilmek üzere İstanbul'a getirilecek.

 Yüksel Uzel

Yüksel Uzel

ACI HABERİ DUYURDU

Acı haberi, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay bir yazı kaleme alarak "Çok değerli assolistlerimizden Yüksel Uzel, bu sabah Güney Afrika’da maalesef hayatını kaybetti. 74 yaşındaki değerli sanatçımız uzun süredir sağlık sorunları ile uğraşıyordu. Cenazesi İstanbul’a getirilecek ve Salı günü toprağa verilecek. Nur içinde yatsın inşallah. Bu fotoğrafı da geçen sene ameliyat olduğunda paylaşmıştım." ifadelerini kullanarak ve son fotoğraflarından birini paylaşarak duyurdu.

 Yüksel Uzel hayatını kaybetti

Yüksel Uzel hayatını kaybetti

"BU SABAH HAKKA YÜRÜDÜ"

Yüksel Uzel'in kızı Arzu Uzel de annesinin vefatıyla ilgili "Annem, bu sabah erken hakka yürüdü. Yarın gece (Pazartesi) İstanbul'a yola çıkacağız. Cenaze namazını, salı günü ikindi namazına müteakip planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Arzu Uzel

Arzu Uzel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dizisinin fragmanında kendisini göremeyen Afra Saraçoğlu tepkisini böyle gösterdi! "Seyran yok galiba"

Kına gecesinde fotoğraf çekilmesini istemeyen gelinin yöntemi görenleri şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Kına gecesinde fotoğraf çekilmesini istemeyen gelinin yöntemi görenleri şoke etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0