Kan dondurucu Epstein'ın fuhuş ağında kraliyet skandalı: Prens Andrew'un eski eşi dosyada!

Cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasına ilişkin dosyalardaki akıl almaz detaylar bir bir gün yüzüne çıkıyor. ahkeme belgelerindeki gizlilik kararı kaldırılınca, hakkında cinsel istismar suçlamaları olan kraliyet üyesi Prens Andrew'un eski karısı Ferguson'un da adı ortaya çıktı.

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili, cinsel amaçlı insan ticareti ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve tutuklandıktan kısa bir süre hapishanede kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak intihar eden milyarder Jeffrey Epstein davasındaki detaylar tüm dünyayı ayağa kaldırmaya devam ediyor.

Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein

Pedofili skandalında binlerce gizli kaset gün yüzüne çıkarken, arka planda ise onlarca ünlü ismin adı yer alıyor. Söz konusu davanın 3. parti yeni dosyalarında aralarında iş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin bulunduğu 300'den fazla kişinin isminin yer aldığı iddia ediliyor. 

Jeffrey Epstein ve Prens Andrew

Jeffrey Epstein ve Prens Andrew

Uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandıran mide bulandıran davada yer alan en önemli isimlerden biri İngiltere Kralı III. Charles'ın kardeşi Prens Andrew olmuştu. Geçtiğimiz yıl Kraliçe II. Elizabeth tarafından unvanları elinden alınan ve abisi Prens Charles tarafından saraydan kovma girişimine uğrayan Prens Andrew'un ardından ailede bir isim daha bu skandalın içinde yer aldı.

Prens Andrew

Prens Andrew

Gizliliği kaldırılan mahkeme belgelerinde şimdi de Prens Andrew'un eski eşi York Düşesi Sarah Ferguson'un adı ifşa edildi. Ferguson'un Prens Andrew ile birlikte Jeffrey Epstein'ın Florida Palm Beach'teki fuhuş malikanesini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Prens Andrew ve eşi

Prens Andrew ve eşi

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlarıyla yargılanan Epstein'ın sıkı dostu olduğu bilinen Prens Andrew ve eski eşinin ziyareti hakkında konuşan malikanenin eski çalışanı olan Juan Alessi, çarpıcı gerçekleri açıkladı.

Prens Andrew ve eski eşi Sarah Ferguson

Prens Andrew ve eski eşi Sarah Ferguson

"PRENS ANDREW HAFTALARCA KALDI"

Sarah Ferguson ve Prens Andrew'u ziyaret esnasında gördüğünü söyleyen Alessi, "Prens Andrew'un eşi Sarah sadece bir kez gelmişti ve kısa süreliğine oradaydı. Sarah'ın orada uyuduğunu sanmıyorum. Hatırlayamıyorum. Sanırım Wellington'ı ziyaret ediyordu, eve geldi ve onunla tanıştık. Ama Prens Andrew haftalarca bizimleydi" ifadesini kullandı.

Prens Andrew'dan 1996'da boşanan Sarah Ferguson, Espstein'le yakınlığını sürdürmeye devam etti ve bu ilişkisi nedeniyle okların hedefi haline geldi.

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson

Zerrin Tekindor'dan seyirciye uyarı! Oyunu kesince başka bir seyirci ağız dalaşına girdi

İLİŞKİLİ HABER

Zerrin Tekindor'dan seyirciye uyarı! Oyunu kesince başka bir seyirci ağız dalaşına girdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

AKHİLAL 3 ay önce

"Batı değerleri"