Dilan Polat cezaevinden güzellik merkezi açtı! TMSF'den açıklama geldi

Kara para aklama iddiasıyla gözaltında tutulan Dilan Polat, hakkında çıkan sağlık sorunlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak cezaevinde olmasına rağmen açtığı güzellik merkeziyle gündem olmuştu. Çıkan bu haberlere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güzellik merkezi şubeleri olan Dilan Polat, geçtiğimiz ekim ayında yaşadığı kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan tutuklanmıştı. Hakkında çıkan birçok iddia ile gündemden düşmemeyi başaran Dilan Polat, son olarak sağlık sorunlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ise  Kağıthane'de şube açılmasıyla dikkat çekmişti. Sosyal medyada gündem olan haberden sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF) açıklama geldi.

 

"KAYYIM ATANMADAN ÖNCE ÇOK SAYIDA FRANCHISE SÖZLEŞMESİ İMZALANMIŞ"

Gelen eleştiriler sonrasında açıklama yapan TMSF: "Emanet edilen şirketlerde TMSF'nin öncelikli görevi, kamu borçlarının ödenmesi, istihdamın ve üçüncü şahısların alacaklarının korunmasıdır. Polat Grubu şirketleri, kayyım atanmasından önce, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda şirketle franchise sözleşmesi imzalamıştır." açıklamasına yer verildi.

"100 AŞKIN ŞİRKETİN SADECE 5'İ HAKKINDA KAYYIMLIK KARARI VAR"

100'ü aşkın şirketin sadece 5'i hakkında kayyum kararı bulunduğu söylenen güzellik merkezi hakkında,  "Polat Grubu şirketlerinin 'acentesi' veya 'temsilcisi' değildir, kendi nam ve hesaplarına ticari faaliyetlerini yürütmektedirler. Bir başka ifadeyle, mahkeme tarafından kayyım atanmayan şirketler ve güzellik merkezleri, TMSF tarafından yönetilmemekle birlikte franchise sözleşmeleri kapsamında tarafların karşılıklı hak ve yükümlülükleri devam etmektedir." ifadeleri yer aldı.

AİLECEK AÇILIŞA GİTTİLER

Yeni bir güzellik merkezi açılışı olan ve yedek sosyal medya hesabından duyurusu yapıldığı anlar Instagram hesabında gündem olmuştu.

Dilan Polat güzellik merkezi açılışı olay oldu

Dilan Polat güzellik merkezi açılışı olay oldu

Instagram hesabından paylaşılan karede, Dilan Polat’ın kayınvalidesi Şükran Polat, Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra ve Engin Polat’ın erkek kardeşinin nişanlısı Hazal Erdoğan’ın yanı sıra çiftin avukatı Hüseyin Kaya da yer aldı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

misafir 3 ay önce

Bunlar cezaevindemi kalıyorlar, oteldemi kalıyorlar.

arkadaş 3 ay önce

saçma sapan işler..