Sefo'nun sosyal medya paylaşımları olay oldu! "Sünnet oldum"

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Sefo, bu kez hastane paylaşımı yaptı. Ameliyata giderken görüntülerini paylaşan ünlü şarkıcı kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkatleri üzerine topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sesi ve sahne performanslarının yanı sıra sempatik ve espritüel tavrı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sefo, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı hastane paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, aldığı yoğun ilgi üzerine açıklamada bulundu.Ameliyata giderken ki görüntülerini paylaşan ünlü şarkıcı, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüleri üzerine "Sünnet oldum" diyerek hayranlarını şaşırttı. 

Sefo

Sefo

HAYRANLARINI KORKUTTU!

Son zamanlarda çıkardığı şarkılarıyla büyük beğeni alan ünlü şarkıcı Sefo, hastaneden görüntülerini paylaştı. "Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce şurada sahnedeydim, şimdi yataktayım" diyerek video paylaşan ünlü şarkıcı, kısa süre içerisinde yaptığı ardı ardında paylaşımlar ile hayranlarını korkuttu. Videoların arkasından hastane önlüğü ile paylaşım yapan Sefo, "Albüm iptal" dedi. 

Sefo nun sosyal medya paylaşımı

Sefo nun sosyal medya paylaşımı

"SÜNNET OLDUM ARKADAŞLAR"

Sosyal medya paylaşımlarının hızla yayılmasıyla yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, ardından yaptığı paylaşım üzerine hayranlarını hayrete düşürdü. Ünlü şarkıcı, maske ve boneli fotoğrafını paylaşarak "Sünnet oldum arkadaşlar, sıkıntı yok iyiyim" dedi. 

Sefo nun sosyal medya paylaşımı

Sefo nun sosyal medya paylaşımı

MEĞER SAFRA KESESİYMİŞ!

En son yaptığı paylaşım ile işin aslını nihayet söyleyen Sefo, safra kesesi ameliyatı olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu açıklayarak hayranlarının yüreğine su serpti. 

İşte, Sefo'nun en son açıklaması; 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0