Melisa Döngel estetik yaptıranlara seslendi! "Büyük saygısızlık"

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan 'Kirli Sepeti' dizisinde gösterdiği oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Melisa Döngel, bu kez yaptığı açıklamalar üzerine dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde bir dergiye röportaj veren ünlü oyuncu, röportajın yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamalar ile sosyal medyanın diline düştü.

Son zamanlarda yüzüne yaptırdığı estetik işlemleri ile dikkat çeken ünlü oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde bir dergiye röportaj verdi. Röportajı sırasında estetik işlem yaptıran oyuncuları beğenmediğine dair açıklamada bulunan Melisa Döngel, röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündem oldu. İki yıl içinde çenesine, yanağına ve dudağına dolgu yaptıran ünlü oyuncunun aynı zamanda düzenli olarak botoksa gittiği öğrenildi.

 Melisa Döngel

Melisa Döngel

"MESLEĞE BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK!"

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir program sırasında yaptırdığı estetik işlemleri açıklayan ünlü oyuncu, açıklamalarını yok sayarak bir dergiye röportaj verdi. Yaptığı açıklamalar üzerine estetikli meslektaşlarını eleştiren ünlü oyuncu, sözleriyle sosyal medyanın diline düştü. Melisa Döngel; "Mimik bir oyuncunun olmazsa olmazı. Estetikle mimiklerin bozulacağı evreye gelme durumu mesleğe yapılacak büyük bir saygısızlıktır." şeklinde konuştu.

 Melisa Döngel

Melisa Döngel

"BÜTÜN TÜRKİYE'NİN BEKLEDİĞİ BİR AN GERÇEKLEŞİYOR"

Geçtiğimiz günlerde katıldığı program esnasında da estetik işlemlerini sıralayan ünlü oyuncu; "Çene dolgum, biraz yanak dolgum var, biraz dudak, biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Bütün Türkiye'nin beklediği bir an gerçekleşiyor. Dolgularımı eritiyorum. Yaptığım bütün hatalı ve yakışmayan bütün işlemlerimi doktorumun gözetiminde hayatımdan gönderiyorum." şeklinde konuşmuştu. Ünlü oyuncu röportajı üzerine sosyal medyada gündem oldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından ünlü oyuncunun yaptırdığı estetik işlemler ve oyunculuğu adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Melisa Döngel'den ise henüz bir açıklama gelmedi. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0