Acun Ilıcalı'dan Doğu Demirkol'a sert hareket! İkilinin arası gergin mi?

Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasındaki gerilim sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre Ilıcalı, Demirkol'u Tv8 ekranlarında istemiyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalda yayınlanan O Ses Türkiye programı yılbaşı özel yayını 31 Aralık gecesi seyirciyle buluşmuştu. Öncesinde, programda performanslarını sergileyecek isimler duyurulmuş ve şu şekilde sıralanmıştı:  Enis Arıkan, Kerem Alışık, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Gupse Özay, Onur Gürçay, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan. Ancak Doğu Demirkol ekranlarda yoktu. Konuya dair ikilinin arasında gerilim olduğu konuşulmaya başlandı.

o ses yılbaşı doğu demirkol

o ses yılbaşı doğu demirkol

ACUN ILICALI'DAN DOĞU DEMİRKOL'A DARBE

27 Aralık Çarşamba günü çekilen program, 31 Aralık gecesi TV8 ekranlarında yayınladı. Her sene milyonlarca kişi tarafından izlenen yarışmanın yılbaşı özel programı bu yıl da reyting rekoru kırdı. Duyurularda olmasına rağmen ekranlarda yer almayan Doğu Demirkol için ise Acun Ilıcalı ile aralarında gergin bir gerilimin olduğu konuşuluyor.

doğu demirkol ve acun ılıcalı gerilim

doğu demirkol ve acun ılıcalı gerilim

Milliyet yazarı Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Doğu Demirkol'un kaprisleri yüzünden yayından çıkarılmış. İddiaya göre Demirkol'a davranışlarından ötürü sinirlenen Ilıcalı, ünlü komedyenin olduğu kısımları bölümden çıkardı ve onu bir daha hiçbir programına dahil etmeyeceğini söyledi. Ancak konuya ilişkin taraflardan bir açıklama gelmedi. İlan edildiği halde Demirkol'un ekranlarda neden yer almadığı ise merak ediliyor.

Meğer o da oyuncuymuş! Kara'nın Rauf'u Mehmet Özgür'ün 28 yıllık eşi bakın kim çıktı?

İLİŞKİLİ HABER

Meğer o da oyuncuymuş! Kara'nın Rauf'u Mehmet Özgür'ün 28 yıllık eşi bakın kim çıktı?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0