Fulya Öztürk gelen eleştirilere ateş püskürdü! "Siz neyin peşindesiniz yahu?"

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Fulya Öztürk'ün, sınırın sıfır noktasına giderek son durumu aktarırken söylediği sözlerle tepki çekti. Öztürk, gelen eleştirilere 'Siz neyin peşindesiniz yahu' diyerek tepki gösterdi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından, gazeteci Fulya Öztürk, sınırın sıfır noktasına gitti.

Fulya Öztürk

Fulya Öztürk

Son durumu ve yaşanan çatışmaya dair detayları anlatan Fulya Öztürk "Hakurk'a yakın bir noktadayız. Pençe Kilit'e yakın noktadayız. Konuşmakta dahi zorluk çektiğimiz noktadayız" diyen Fulya Öztürk "Bölgede şartlar çok zor. Mehmetçik ve jandarma komandolar nöbetlerine devam ediyor. Böyle bir noktada Mehmetçik ve jandarma komandolar mücadele veriyor. Gece şartlar daha zorlaşıyor. Tipi yoğunlaşıyor" dedi.

Gazeteci Öztürk "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" demesiyle sosyal medyada tepki çekti.

Fulya Öztürk ise sosyal medyada böyle önemli bir operasyondan bilgi vermekle suçlandı. Öztürk ise tepki göstererek şunları yazdı:

"YILLARIM GEÇTİ BU BÖLGELERDE"

"Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım… Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi. Rahat olun… Neyin 'İfşa'ya girdiğini, gireceğini bile bilmiyorsunuz bana akıl veriyorsunuz? Yıllarım geçti bu bölgelerde."

Kardeşlerim'in başrol oyuncularındandı! Fadik Sevin Atasoy 4 sezonluk macerasını sonlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim'in başrol oyuncularındandı! Fadik Sevin Atasoy 4 sezonluk macerasını sonlandırdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

TürkoğluTürk 3 ay önce

helal olsun kız sana. eleştirilere hiç takılma erkeklerin bile çoğu senin gösterdiğin cesareti gösteremez. Bizim kız seni gururla takip ediyoruz. bunları okuyorsan askerlerimize de selamlarımı ilet.