Mustafa Sandal servet değerindeki aracıyla görüntülendi! Bakın hangi şehirde yaşamak istiyormuş

Ünlü pop yıldızı Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yakalandı.

2000'li yılların efsaneleşen isimlerinden ünlü pop şarkıcı Mustafa Sandal, hâlâ adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü isim, yaklaşık 2 sene önce İtalya'nın Roma şehrinde sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünya evine girmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz akşam 23 milyon TL değerindeki araçlarıyla Bebek'te görüntülendi. Sandal, kameraları görünce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup

Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup

MUSTAFA SANDAL SERVET DEĞERİNDEKİ ARACIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz gün 54 yaşına basan ünlü şarkıcı, 35 yaşındaki genç eşiyle beraber gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni yaşına ilişkin "Güzel bir yaş olsun. İnsan her zaman tecrübe kazanıyor ve her yaşında olgunlaşıyor. Daha iyi bir insan olmak ve çocuklarıma daha güzel tecrübeler aktarabilmek istiyorum" diyen Sandal'ın yeni aracı gözlerden kaçmadı. Doğum günü hediyesinin ne olduğunu gizli tutan ünlü popçunun Mercedes G63 olan aracının değerinin yaklaşık 23 milyon TL olduğu öğrenildi.

Mustafa Sandal servet değerindeki aracı

Mustafa Sandal servet değerindeki aracı

EŞİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Konserlerinde Mustafa Sandal'ı yalnız bırakmayan eşi Melis Sandal, özellikle sevdiği ülkelerdeki konserlerine gidiyormuş. Ünlü şarkıcı gülerek şöyle konuştu: "Güzel yerler olunca geliyor. Kazakistan'a falan gelmiyor ama. Kendisini cezbetmesi gerekiyor."

En sevdiği yeri dile getiren ünlü şarkıcı bakın hangi şehirde yaşamak istiyormuş:

"Olur da taşınırsam aklımda tek bir şehir var o da Sydney. Orası mükemmel bir yer. Geçen sene konserlerim vardı. İnanılmaz güzel bir yer. Herkes çok pozitif çünkü yarın endişesi yok o şehirde. Bunlar olduğu zaman da ruh haline de yansıyor insanların".

Kardeşlerim'in başrol oyuncularındandı! Fadik Sevin Atasoy 4 sezonluk macerasını sonlandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim'in başrol oyuncularındandı! Fadik Sevin Atasoy 4 sezonluk macerasını sonlandırdı
 Bu kez estetikleriyle değil kıyafetiyle gündem oldu! Dilan Deniz'den Julia Roberts kombini

İLİŞKİLİ HABER

Bu kez estetikleriyle değil kıyafetiyle gündem oldu! Dilan Deniz'den Julia Roberts kombini
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Cahil Halk Partisi 3 ay önce

Millet aç yaygarası yapanlardan değil mi bu ?