Evine tam 92 kez girdi! Ariana Grande'nin takıntılı hayranını hapis cezasına çarptırıldı

Dünyaca ünlü yıldız Ariana Grande'nin evine tamı tamına 92 kez girerek Grande'ye korku dolu anlar yaşatan takıntılı hayran, 3 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bugüne dek birbirinden hit parçalara imza atan dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin bir süredir başı saplantılı hayranıyla dertteydi. Geçtiğimiz yıllarda Grande'nin evine bıçakla giren ve ölüm tehditleri savuran bir kişi 5 yıllık uzaklaştırma kararı almasına rağmen durmamış ve yeniden ünlü ismin evine girerek tutuklanmıştı.

Ariana Grande

Ariana Grande

HAPİS CEZASI ALDI

Başka bir takıntılı hayranıyla daha baş etmeye çalışan Grande'nin bu kez de evine tam 92 kez zorla giren sapık hayranı hapis cezası aldı. Durmak bilmeden Grande'nin evine giren takıntılı hayran 3 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ariana Grandenin hayranı tutuklandı

Ariana Grandenin hayranı tutuklandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kar yağışı Rize'de böyle görüntülendi, sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum topladı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0