Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf! "İçimde ukde kalmış bir konu"

Sesi ve sahne performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, bu kez yaptığı dikkat çekici açıklamalar üzerine gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde röportaj veren ünlü şarkıcı, içinde ukde kalan annelik duygusundan bahsetti.

Yaz boyunca verdiği konserler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz haftalarda Harper's Bazaar tarafından düzenlenen Yılın Kadınları Ödülleri'ne katıldı. Ödül töreni sırasında 'Yaşam Boyu İkon' ödülüne layık görülen Ajda Pekkan, aldığı ödül üzerine ilk kez röportaj verdi. Röportajı sırasında içinde kalan annelik duygusundan bahseden ünlü şarkıcı, yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu. 

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

"KARİYER STRESİ İÇİNDE BUNU GÖREMEDİM"

Müzik dünyasında 60 yıllık bir kariyer hayatı bulunan Ajda Pekkan, 'Hayatınız boyunca içinizde ukde kalan bir şey oldu mu?' sorusuna 'Annelik' cevabını verdi. Samimi açıklamalarına "Belki bir Süperstar olmazdım ama çocuk sahibi olmayı çok isterdim. Daha genç yaşta hayatın koşturması, kaosu ve kariyer stresi içinde bunu göremedim. Düşünemedim... Anne olmak kesinlikle içimde ukde kalmış bir konu benim için."  şeklinde devam eden ünlü şarkıcı, modaya büyük ilgisinin olduğunu belirterek şarkıcı olmasaydı moda tasarımcılığı olabileceğini söyledi. 

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra ünlü şarkıcının samimi ifadeleri hızla yayılarak sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Rüzgar Aksoy'dan Serenay Sarıkaya tepkisi! "Yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış"

İLİŞKİLİ HABER

Rüzgar Aksoy'dan Serenay Sarıkaya tepkisi! "Yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış"
Ünlü ikiliden eğlenceli paylaşım! O halleri sosyal medyada rekor kırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü ikiliden eğlenceli paylaşım! O halleri sosyal medyada rekor kırdı

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0