Evrim Akın hastaneye kaldırıldı!

Başarılı oyuncu ve sunucu olan Evrim Akın sevenlerini korkuttu. Son günlerde birçok kişinin yakalandığı virüsü kaptı. Acil hastaneye kaldırılan Evrim Akın durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

"Alemin Kralı", "Bez Bebek" gibi dizilerle büyük çıkış yapan Evrim Akın; sosyal medyayı sık kullanan ünlü isimler arasında yerini alıyor. Son zamanlarda ortalarda gözükmeyen Evrim Akın, sağlık durumu hakkında Instagram hesabından paylaşım yaptı. Sevenlerini korkutan Akın, durumu hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Evrim Akın hastaneye kaldırıldı

Evrim Akın hastaneye kaldırıldı

EVRİM AKIN HASTANEYE KALDIRILDI

Son zamanlarda yaşanan salgın nedeni ile yurt içinde birçok kişi hastalanmaya başladı. Bu salgına yakalananlardan biri de ünlü oyuncu Evrim Akın oldu. Hastalığı ağır atlatan Akın, hastaneye kaldırıldı. Yatağından çekildiği fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Bir insan evden çıkmadan nasıl bu hale gelebilir?" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kar yağışı Rize'de böyle görüntülendi, sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum topladı​

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0