Aşkın Nur Yengi 2 aydır hastaneden haber bekliyordu! Acı haberi duyurdu

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin abisi Ahmet Yengi yılbaşı gecesi geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Yengi'nin entübe edilmiş ve müşahede altında tutuluyordu. Yengi, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Sabah Gazetesi yazarı Ömer Karahan'ın haberine göre; ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin abisi Ahmet Yengi, yılbaşı gecesi Marmaris'te trafik kazası geçirmiş ve ağır bir şekilde yaralanmıştı. Apar topar tedavi için İstanbul'a getirilen Ahmet Yengi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmıştı.

Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi

Yoğun bakımda tedavi görmeye başlayan, önemli de bir kalp rahatsızlığı bulunan Ahmet Yengi, entübe edilmişti. 2 aydır hastanede tedavi gören Yengi kalbiyle ilgili devam eden problemden dolayı müşahede altında tutuluyordu.

AŞKIN NUR YENGİ'NİN ABİSİ VEFAT ETTİ

Ahmet Yengi, 2 aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Snobmagazin'in haberine göre, Aşkın Nur Yengi'ye Nişantaşı'nda abisinin son sağlık durumu sorulunca acı haberi duyurdu. Ünlü isim, "Vefat etti. Trafik kazası. Psikolojik olarak kolay değildi. Huzurla uyusun" dedi.

Aşkın Nur Yengi'nin annesi Samime Yengi de geçen yıl, kalp ve organ yetmezliğinden dolayı vefat etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kar yağışı Rize'de böyle görüntülendi, sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum topladı

Hande Erçel'in sosyal medya kazancı ortaya çıktı! Sadece bir hikaye ile...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in sosyal medya kazancı ortaya çıktı! Sadece bir hikaye ile...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0