Hakan Ural'dan çok konuşulacak seçim açıklaması! "Çok büyük farkla... "

Geçtiğimiz günlerde Haber Global'de ekrana gelen bir programa konuşmacı olarak katılan ünlü sunucu Hakan Ural, yaptığı açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu. Yerel seçim kampanyaları hakkında konuşan Hakan Ural, "Ben sokaktan geldim, insanımı tanıyorum." dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra program sunuculuğuyla da sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde Haber Global'de ekranlarında yayınlanan bir programa konuk olarak katıldı. Program sırasında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Hakan Ural, bölümün yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. 

Hakan Ural

Hakan Ural

"BEN SOKAKTAN GELDİM, İNSANIMI TANIYORUM"

Kısa süre önce başlayan yerel seçim kampanyaları hakkında soru yöneltilen Hakan Ural, Murat Kurum ile diğer adaylar arasında büyük bir fark oluşacağından bahsetti. Hakan Ural, program sırasında "Murat Kurum çok büyük farkla kazanacak. Çok büyük farkla... Tarihi farkla alacak. Bundan eminim. Ben sokaktan geldim, insanımı tanıyorum." şeklinde konuştu. 

İşte, Hakan Ural'ın o açıklaması; 

Hakan Ural sıfır otomobil fiyatına satılan kabanı paylaştı! "Alan hemen bana ulaşsın"

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural sıfır otomobil fiyatına satılan kabanı paylaştı! "Alan hemen bana ulaşsın"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0