Iman Elbani'nin paylaşımına adeta beğeni yağıyor! "Muhteşem kocam"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yer aldığı yapımların yanı sıra aile hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Dizi çekimlerine yoğun tempoda devam eden ünlü oyuncu, bu kez eşi Iman Elbani'nin kendisini sette ziyaret etmesi üzerine sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni sezona ekranların sevilen dizisi 'Teşkilat' ile devam eden ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde aile hayatına dair yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Ünlü oyuncu bu kez yoğun temposunun arasında sette ziyaretine gelen eşi Iman Elbani'nin sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü ikilinin setteki sevgi dolu halleri sosyal medyada beğeni rekoru kırıyor.  

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYOR!

2016 yılında Faslı İman Elbani ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2022 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde 2 yaşına girecek olan kızları Miray ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Murat Yıldırım, verdiği bir röportaj sırasında yoğun iş temposuna rağmen nasıl bir düzen oluşturduklarından "Yoğun olmayı, emek vermeyi çok seviyorum. Boş zamanlarımda da gene ailemleyim. Film çekerken, dizi çekerken, reklam çekerken, ailemle birlikteyim." şeklinde bahsetmişti. 

Murat Yıldırım ve Iman Elbani

Murat Yıldırım ve Iman Elbani

"MUHTEŞEM KOCAMLA HER ZAMAN MUTLUYUM"

İman Elbani, geçtiğimiz gün Teşkilat dizisinin setine giderek eşi Murat Yıldırım'ı ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Iman Elbani, paylaşımına "Muhteşem kocamla her zaman mutluyum." notunu düştü. Iman Elbani'nin paylaşımı yayınladıktan kısa süre sonra hızla yayılarak sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Iman Elbani'nin set paylaşımı...

Usta oyuncu Devrim Yakut'tan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Devrim Yakut'tan kötü haber!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0