Dilan Polat'ın yalvardığı mektup gündem oldu! 'Ne gücüm ne sabrım kalmadı ne olur...'

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın kendisi gibi cezaevinde olan kardeşi Sıla Doğu'nun yazdığı mektup geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Yaklaşık 3 aydır cezaevinde olan Dilan Polat'ın yazdığı yeni bir mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın mektubundaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri ruh sağlığının kötü olduğu iddialarını yeniden akıllara getirdi.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurma gibi pek çok suçlamalarla karşı karşıya kalan Polat ailesi, aylardır ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Dilan Polat

Dilan Polat

Yaklaşık 3 aydır cezaevinde olan ve ruh sağlığının iyi olmadığı iddia edilen Dilan Polat'ın yazdığı bir mektup ortaya çıktı. "Ne gücüm ne sabrım kalmadı" sözleriyle isyan eden Polat, "Yalvarırım dua edin" şeklinde seslendi.

Dilan Polat mektubu

Dilan Polat mektubu

SILA DOĞU'NUN MEKTUBU DA OLAY OLMUŞTU

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu da daha önce sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada 'kokain içiyorum' itirafında bulunmuş ve o görüntülerle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Sıla Doğu, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak işlemler için emniyete götürülmüş ve kısa bir süre sonra serbest bırakılmıştı. Ancak gözaltından kısa süre sonra Doğu da Polat ailesiyle birlikte kara para aklama, dolandırıcılık gibi iddialarla gözaltına alınan isimler arasındaydı.

"NEDEN BURADAYIM..."

Gündemden düşmeyen aile, son olarak Dilan Polat'ın kendisi gibi cezaevinde olan kardeşi Sıla Doğu'nun yakın arkadaşlarına yazdığı mektup gündem oldu. İddiaya göre Doğu mektubunda "Suçsuz yere yatmak zor. Aylardır sorguladığım tek şey neden burada olduğum... Aleyhime bir tane bile suç unsuru olmamasına rağmen haksız bir şekilde tutukluyum. Asla Allah'ın adaletine ve Türk mahkemelerine olan inancımı yitirmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Sıla Doğu mektubu

Sıla Doğu mektubu

Dilan Polat ise mektupta "Ailem, çocuklarım! İçim yanıyor evlatlarım... İçim, ciğerim yanıyor, sızlıyor." ifadelerine yer verdi.

Sıla Doğu ve Dilan Polat

Sıla Doğu ve Dilan Polat

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

ülke sevdalısı 3 ay önce

keşke bunları paraları saçarken ve altın yapraklı kahveleri yudumlarken düşünseydin biraz

Toplam 1 beğeni

hıdır diker 3 ay önce

sen ve senin gibiler ölmesinler çok uzun seneler yaşayın amaaaa? her saniyeniz acılar içinde geçerek? dertlerinize derman bulunmasın.

Toplam 1 beğeni

Ayışığı 3 ay önce

Bahane hazır ruh sağlığı yerinde değil çıkarmaya sebep olsun bu kadar adilik rezillik olmaz adaleti ayaklar altına alın milletin aklıyla oynayın

Toplam 2 beğeni

Türkiyecumhuriyeti 3 ay önce

Medya artık bunları haber yapmasın. Yeter artık midemiz bulana bulana mide kalmadı.

Toplam 2 beğeni

Lazoli 3 ay önce

Paraları yerken hiç sıkılmıyırdunuz kızlarrr. Enerjiii yakala hadi

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun