Sandık Kokusu'nda sürpriz isim! Sandık Kokusu Irmak kimdir?

Yayınlandığı günden beri ekranların popüler dizisi haline gelen 'Sandık Kokusu', olay örgüsü ve çarpıcı karakterleriyle gündemde gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üzerine toplayan 'Sandık Kokusu', oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı isim ile sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin yer aldığı üstlendiği yapıma, sürpriz isim daha dahil oldu. Yayınlanacak yeni bölüme gizemli bir olay örgüsüyle giriş yapan ünlü oyuncu Meriç Aral, yeni bölüm fragmanının yayınlanması üzerine sosyal medyada büyük ses getirdi. O3 Medya’nın yapımını üstlendiği 'Sandık Kokusu' kadroya dahil edilen sürpriz isim ile sosyal medyada gündem oldu.

Sandık Kokusu dizisi

Sandık Kokusu dizisi

 

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU!

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Meriç Aral, SHOW TV ekranlarının sevilen dizisi 'Sandık Kokusu'nun oyuncu kadrosuna dahil oldu. Karsu karakterinin (Özge Özpirinçci) ablası olarak dizide rol alan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine çekerek merak konusu oldu. 

Meriç Aral

Meriç Aral

SÜRPRİZ BİR KARAKTER İLE EKİBE DAHİL OLDU!

Ekibe katılmaktan büyük heyecan duyduğunu dile getiren Meriç Aral, karakterinin olay örgüsüne ve Irmak karakterine dair herhangi bir bilgi vermekten kaçınarak takdiri izleyicilere bıraktı. 

Armağan Çağlayan'dan dikkat çeken Küba açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Armağan Çağlayan'dan dikkat çeken Küba açıklaması!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0