Gülben Ergen ilk kez anlattı! "Trafik kazası diye geçiştirdim ama bizim bir cinayetimiz var"

Şarkıcılığının yanı sıra kurucusu olduğu vakfın faaliyetleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. Program sırasında çocukluğundaki anıları anlatan ünlü şarkıcı, abisi hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar ile sosyal medyada gündem oldu.

12 senedir kurucusu ve başkanı olduğu derneği adına yaptığı çalışmalar ile adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Program sırasında hayatı boyunca karşılaştığı zorlukları ilk kez detaylıca anlatan ünlü şarkıcı ağabeyinin arkadaşı tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Gülben Ergen Katarsis

Gülben Ergen Katarsis

"ABİMİ KAYBETTİĞİMDE TOPARLAYAMADIM"

Röportajı sırasında annesi ve babasıyla olan ayrılık sürecinde yaşadıklarından bahseden Gülben Ergen, abisiyle ilişkisini anlattı. Gülben Ergen; "Çok güzeldi ama tadına doymadım ki! Ben 18 yaşımdaydım, abim 23 yaşındaydı. Abim çok güzeldi, ölmesi olacak şey değil. Birsürü hayalin çöp olması... Babamın ölümü bir darbeydi. Babamı kaybettiğimde her kızı çocuğunun üzüldüğü kadar üzüldüm ama abimi kaybettiğimde toparlayamadım iç dünyamı..." şeklinde konuştu.

Gülben Ergen Katarsis

Gülben Ergen Katarsis

"BABAMA 'BEN RIFAT'I VURDUM' DEMİŞ"

Abisinin hayatını kaybettiğinde henüz 23 yaşında olduğunu söyleyen Gülben Ergen, abisinin ölümünden bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Gülben Ergen; "Yıllarca ben 'bir trafik kazasında kaybettim' diye geçiştirdim. Abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu. Bizim bir cinayetimiz var yani! Alkol almış, nara atıyormuş, 'Rıfat' diye seslenmiş, o da 'İşim var' demiş. 'Hadi beş dakika baksana' demiş, bir tane sıkmış. Abim devrilmiş, çocuk gidip babama 'Mazhar Amca ben Rıfat'ı vurdum' demiş. Beraber yerden kaldırmışlar, beraber götürürlerken abim ölmüş. Çocuğun cahilliği ya da içki bütün kötülüklerin anasıdır." dedi.

Gülben Ergen Katarsis

Gülben Ergen Katarsis

Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra Gülben Ergen'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Sevenlerinden birçok kişi ünlü şarkıcıya destek mesajları atarak programa dair yorumda bulundu. 

Seksenler dizisinin Niyazi'si Vural Çelik ikinci kez hastanelik oldu! Maske uyarısında bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler dizisinin Niyazi'si Vural Çelik ikinci kez hastanelik oldu! Maske uyarısında bulundu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0