Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Kübra dizisi için büyük prodüksiyon! O anlar viral oldu

Netflix'in yeni çıkan dizisi Kübra'nın çekimleri için hazırlanan prodüksiyon sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çağatay Ulusoy'un başrolde oynadığı dizi için drone gösterisi düzenlendi. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Taylan Biraderler imzalı Netflix dizisi Kübra'nın fragmanı yayınlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizi fragmanıyla da büyük ilgi topladı. Yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın oturduğu dizi, Afşin Kum'un aynı isimli romanından uyarlama. Kübra dizisi, kendi halinde genç ve mütevazi yaşayan Gökhan'ın telefonuna gelen gizemli mesajlar sonrasında beklemediği maceralara atılmasını konu alıyor.

Kübra dizisi Çağatay Ulusoy

Kübra dizisi Çağatay Ulusoy

KÜBRA DİZİSİ İÇİN BÜYÜK PRODÜKSİYON!

Çağatay Ulusoy'un oynadığı Gökhan karakterinin hayatı, telefonuna gelen "Sen farklısın" mesajıyla değişiyor. İlk başta önemsemediği mesajların anlamını sonradan çözmeye başlayan Gökhan, bu yolculukta bir çok düşman edinerek yoluna devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda Aslıhan Malbora, Ahmet Mümtaz Taylan, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi için hazırlanan prodüksiyon sosyal medyada viral oldu. Dizi için dronlarla gökyüzünde hareketli yazılar oluşturdular.

Kübra dizisi dron gösterisi

Kübra dizisi dron gösterisi

Dizi için gökyüzünde oluşturulan "1 yeni mesajın var, sen farklısın, Kübra" mesajının çekimleri sırasında o anları görüntüleyen bir sosyal medya kullanıcısının videosu viral oldu. Birçok kullanıcı, "Kübra'lar ne şanslı", "Kim bu Kübra" gibi yorumlarda bulundu.

Kübra dizisi Çağatay Ulusoy

Kübra dizisi Çağatay Ulusoy

Kübra dizisi 18 Ocak'ta Netflix'te vizyona girdi.

ÇAĞATAY ULUSOY'DAN YENİ PROJELER

Son dönemde saç ve sakal değişimiyle gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy bu sıralar peş peşe yayınladığı yeni projeleriyle gündemdeki yerini aldı. 2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu rolüyle tanınan 33 yaşındaki oyuncu, daha sonra Medcezir, İçerde gibi televizyon dizilerinden sonra, televizyon ekranlarına ara vermişti. Bu süre zarfında dijital platformlarda Hakan Muhafız, Yeşilçam, Kağıttan Hayatlar, Terzi ve şimdi de Kübra dizilerinde oynayan Ulusoy, televizyon ekranlarına geri dönüyor.

Gaddar dizisi Çağatay Ulusoy

Gaddar dizisi Çağatay Ulusoy

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak olan oyuncu, ekranlara geri döndü. Fox TV'nin yeni dizisi Gaddar'daki rolüyle hayranlarını sevindirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanada -21'i gördü! Havanın soğukluğu ilginç görüntülere yol açtı...Tuvalet kağıdı havada dondu

Türkiye'de bir ilk! O rol için İsmail Hacıoğlu'na özel bir yöntem uygulandı

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de bir ilk! O rol için İsmail Hacıoğlu'na özel bir yöntem uygulandı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tuhaf 3 ay önce

Kübra dizisi Çağatay Ulusoy aynı Ali Koç