Asya kraliyet düğünü şatafatıyla  görenleri şoke etti! Brunei gelini adeta elmasla kaplandı

Kraliyet düğünleri genel olarak şatafat ve görkemiyle biliniyor. Ancak Asya kraliyetleri için durum biraz daha abartılıyor. Bir Asya ülkesi olan Brunei monarşisi oğulları için yaptığı düğünle hayrete düşürdü. Kraliyet gelini adeta elmasla kaplandı.

Dünyada monarşi ile yönetilen hâlâ pek çok ülke mevcut. Kraliyet aileleri giydikleri kıyafetlerden, taktıkları takılara kadar ve bütün ailevi ilişkileriyle sık sık gündeme geliyorlar. Asya kraliyetlerinde ise şatafat ve yoğun süsler dikkat çekiyor. Güneydoğu Asya'da bulunan Brunei ülkesi de kraliyetle yönetilen ülkelerden biri. Brunei Sultanı, oğlu Abdul Mateen'i, danışmanın torunu olan Anisha Rosnah ile evlendirerek görkemli bir düğün yaptı. Abdul Mateen bir prens olsa da veliaht değil. Buna rağmen düğünü şatafat ve zenginliğiyle veliahtlara layıktı. İşte Brunei kraliyet ailesinin bir düğünü...

Asya kraliyet düğünü

Asya kraliyet düğünü

BİR MONARŞİ DÜĞÜNÜ: BRUNEI KRALİYETİ

Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah, oğlu Abdul Mateen'i tam 10 gün süren bir düğün ile evlendirdi. Taht için pek şansı olmayan prens, yine devletli bir ailenin kızı olan Anisha Rosnah ile dünya evine girdi. Aile ultra lüks düğünleri seviyor. Sultan, daha önce diğer çocuklarına da aşırı zengin ve şatafatlı düğünler yapmıştı.

Brunei kraliyet düğünü

Brunei kraliyet düğünü

DÜĞÜNÜN YILDIZI TABİ Kİ GELİN! RESMEN ELMASLA KAPLANDI

29 yaşındaki Anisha Rosnah'ın düğününde giydiği gelinlikler ve taktığı takılar sosyal medyada gündem oldu. Kraliyet gelini, düğünde dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan, servet değerinde iki farklı gelinlik giydi. Uluslararası konukların da katıldığı yemekte giydiği parıltılı gelinlik, tamamen elmaslarla kaplıydı ve gelinin boynunda yine elmas bir kolye vardı. Zuhair Murad imzalı elmas gelinliği üreten firma, sosyal medya hesabında Brunei kraliyet ailesinin bir parçası olmanın ve gelinliği hazırlamanın kendileri için büyük bir gurur olduğunu bildirdi.

Anisha'nın her iki gelinlik için taktığı taçlar ise yine büyük ilgi gördü. Damadın ablası Prenses Fadzilah'a ait olan taç, ailenin geleneği olarak, Anisha'ya ödünç verildi.

Monarşi düğünleri

Monarşi düğünleri

Gelinin giydiği diğer gelinlik ise, damatla beraber halkı selamladığı sırada giyildi. Dior'un imzasını taşıyan gelinlik, yine elmas kolye ve şatafatlı bir taçla kullanıldı. Geleneksel macun töreni için giydiği kırmızı kostüm, kocaman tacıyla yine görenleri büyüledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Van Gogh'un Yıldızlı Tablo eseri sanal gerçeklikte böyle görüntülendi!

Türkiye'de bir ilk! O rol için İsmail Hacıoğlu'na özel bir yöntem uygulandı

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de bir ilk! O rol için İsmail Hacıoğlu'na özel bir yöntem uygulandı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

DEGERİ YOK 3 ay önce

Soru şu Allah katında bu gibi düğünün ne değeri var bu soru ülkemiz içinde geçerli.

Vatandas 3 ay önce

Halki aclikla ugrassin bunlarda elmasa boyansin iste ilahi adalet dedikleri bu olsa gerek ilahi adalet bu ilahi adalet bu