Kolpaçino ekibi canlı yayında Mehmet Akif Ersoy'u oyuna getirdi! Tartışmanın dozu arttıkça...

Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Kolpaçino 4 4'lük filmi, hızlı bir başlangıç yaptı. Son olarak Kolpaçino ekibi canlı yayında yaşadığı bir tartışma ile gündem oldu. Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu. Programdaki gergin anlar Ersoy'u korkuturken olayın bir şakadan ibaret olduğu ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül'ün yer aldığı İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in eşlik ettiği Kolpaçino 4 filmi vizyona girdiğinden beri rekor izlenmeye ulaştı. 7 yıl sonra beyazperdeye dönen Kolpaçino serisinin son filmi Kolpaçino 4, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Kolpaçino ekibinden Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Habertürk kanalında Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu. 

CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

Programdaki gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. Kubilay Penbeklioğlu fragmandaki bazı sahnelerin kesildiğini söyleyerek 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek bir çıkış yaptı.

 

Şafak Sezer ise; 'Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri' diyerek sert çıktı. Buket Dereoğlu'nun da araya girdiği dakikalarda Penbeklioğlu sinirlenerek 'Bu kadar olmaz' diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.

O anlarda ne diyeceğini bilemeyen Mehmet Akif Ersoy ekibe müdehale etmekte zorlandı. Ersoy'un ayağa kalktığı anlarda Penbeklioğlu geri dönerek 'Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor' diyerek şaka yaptıklarını söyledi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0