Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı oldu!

Şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı oldu.

Bir süre önce Yeniden Refah Partisi'nden siyasete atılan Davut Güloğlu, genel seçimde milletvekili adayı olsa da seçilememişti. Davut Güloğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde ise Yeniden Refah Partisi tarafından Düzce Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Davut Güloğlu'nun adaylığı Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesabından duyuruldu. Paylaşımda "Düzce Belediye Başkan Adayımız kıymetli sanatçımız Davut Güloğlu oldu. Düzce'ye ve partimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

"DÜZCE'DE ESKİYİ GÜZELLEŞTİRMEYE GELİYORUZ"

Kendi sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Güloğlu şunları söyledi: Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce'ye taşımak için yola çıkıyoruz. Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz." 

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si kocaman kız oldu! Son halini gören gözlerine inanmıyor

İLİŞKİLİ HABER

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si kocaman kız oldu! Son halini gören gözlerine inanmıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0