Epstein bardağı taşıran son damla oldu! Prens Andrew'un kapı dışı edilmesine ramak kaldı

Son dönemlerde tüm dünyayı kasıp kavuran Epstein davasında önemli bir rol oynayan Prens Andrew, abisi Kral III. Charles'tan veto yedi. Kral Charles, kamuoyuna duyurmadan kraliyete yönelik bazı değişiklikler yaptı.

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili, cinsel amaçlı insan ticareti ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve tutuklandıktan kısa bir süre hapishanede kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak intihar eden milyarder Jeffrey Epstein davası günlerdir tüm dünyanın en çok konuştuğu konu haline geldi. Siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından pek çok ismin adının karıştığı dava dosyasındaki kilit isimlerden biri ise İngiliz Kraliyet Ailesi üyelerinden Prens Andrew oldu. Kraliçe II. Elizabeth'in küçük oğlu Andrew'un karıştığı skandal geçtiğimiz yıllarda da kraliyeti harekete geçirmiş ve Prens'in unvanları dahil olmak üzere pek çok yetkisi elinden alınmıştı. 

Prens Andrew

Prens Andrew

PRENS ANDREW, EPSTEIN DOSYALARIYLA YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Abisi Kral III. Charles'ın nefretini kazanmasına rağmen yine de aileyle bağlarını yakın tutmak için aylardır çabalayan Andrew, dava dosyasının patlak vermesiyle son damlayı taşırdı. 

İngiliz Times of London'ın haberine göre; Kral III. Charles, her zaman mesafeli davrandığı kardeşi Prens Andrew ve onun kızı Prenses Beatrice'i kraliyet içerisinde bulunan bazı görevlerden aldı. Daha önce devlet danışmanlığı görevlerini üstlenen Andrew'un bu görevini artık diğer kardeşleri Prenses Anne ve Edinburgh Dükü Edward yapacak.

Prenses Anne ve kardeşi Edinburgh Dükü Edward

Prenses Anne ve kardeşi Edinburgh Dükü Edward

The Times, Anne ve Edward'ın hayatlarının geri kalanında danışman olarak görev yapacağını, tahtın bir numaralı varisi Prens William ile Galler Prensesi Kate'in çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis'in ise reşit olduklarında bu görevleri üstleneceklerini duyurdu.

Prens William eşi Kate Middleton ve çocukları

Prens William eşi Kate Middleton ve çocukları

PRENS ANDREW'A YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR HAKKINDA DETAYLAR:

Epstein'ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew'un New York ve Londra'da kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek 2021 yılında dava açmıştı. Çok ses getiren davada Giuffre, Prens'in, reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Bu davayla beraber Kraliçe II. Elizabeth, oğlunun tüm kraliyet görevlerini ve unvanlarını elinden aldı.

Virginia Giuffre

Virginia Giuffre

Bosna Hersek’te bir Osmanlı eseri: Sokullu Mehmed Paşa Köprüsü

İLİŞKİLİ HABER

Bosna Hersek’te bir Osmanlı eseri: Sokullu Mehmed Paşa Köprüsü
Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kul insan 3 ay önce

Sonunuz çok feci olur inşaAllah.