Acun Ilıcalı çileden çıktı! Turabi ve Acun Ilıcalı birbirine girdi: Buranın tek patronu benim

Survivor All Star yarışması başladığından beri ada konseyinde Özgür ve Turabi arasındaki gergin dakikalar devam ediyor. Bu kez bu tartışmalara Acun Ilıcalı çileden çıkarak bir son verilmesini söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hemen her bölümde biriyle tartışmaya girdiği görülen Turabi, bu kez sert kayaya çarptı. Konseyde kendisine 'şuursuz' diyen Özgür'e 'yalaka' diyen ve küfreden Turabi, önce Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı. 

ÇOK SİNİRLENDİ!

Turabi'nin Özgür'le ikili diyaloğunu sürdürmesinin ardından Acun Ilıcalı, "Turabi, sen bu ortamı böyle geremezsin. Bundan önce bana onu dediler, bunu dediler, bel altı vurdular diyordun. Şu anda ne oldu?" dedi. 

Turabi'nin ısrarla "Bana şuursuz dediler" demesinin ardından da bu sözün ona söylenmediğini belirten Ilıcalı, "Konseyde sen konuşma, sen onu deme, bunu deme... Ne oluyoruz ya? Dingo'nun ahırı değil burası Turabi! O onu konuşmasın, bu bunu demesin. Hep beraber seni övelim istiyorsan" dedi.

Son olarak da, "Sen insanlara müdahale ediyorsun. Burası Survivor. Buranın tek bir patronu var, o da benim!" diyerek sözlerini tamamladı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

HAYDAR 3 ay önce

coooooook uzuldummmm

misafir 3 ay önce

al birini vur ötekine iki kaba dayı

Cemaldemir 3 ay önce

Acunun isi cok zor yarisanlarin hepsi sanki ufak cocuklar gibi Allah Acunun yardimcisi olsun kendisine kolay gelsin derim survivoru severek izliyoruz

Polat Alemdar 3 ay önce

Allah'ım tiplere bak... Gece görsem korkarım... Çok arıyorlar mı bu tipleri... Hayatımda tek bir dakika survivor izlemedim çok şükür. Çok boş, saçma ve gereksiz bir program... Bu programların hastaları da tedavi edilmeli diye düşünüyorum. Tabi acun kazandığı paraya bakar. Problem kaale alıp izleyen profillerde...