Müge Boz'dan müjdeli haber! O anlarını sosyal medyadan paylaştı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni alan ünlü oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz gün çiftten müjdeli bir haber geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kişisel gelişim ve modaya dair sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Müge Boz, bu kez gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği aile hayatıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz gün eşi ve kızı Vina'yla paylaşım yapan ünlü oyuncu müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımıyla ikinci kez anne olacağını müjdeledi. 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Müge Boz, aynı sene içerisinde ilk kez anne olmanın verdiği mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oyunculuk kariyerinden ziyade sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği içeriklere ve işbirliklerine odaklanan ünlü oyuncu, yaptığı paylaşım ile ikinci kez anne olacağını  takipçileriyle paylaştı. 

 Müge Boz Caner Erdeniz ve kızları Vina

Müge Boz Caner Erdeniz ve kızları Vina

AİLE HAYATINI GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORDU!

Sosyal medya paylaşımı sırasında kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayınlayan ünlü oyuncu, ardından duygu dolu bir paylaşım yaptı. Müjdeli haberi eşi Caner Erdeniz'e görüntülü konuşmaları sırasında veren Müge Boz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada büyük beğeni alırken Özge Özpirinçci, Anıl Altan, Onur Büyüktopçu, Berfu Yenenler, Çağla Şıkel, Gamze Erçel, Deren Talu ve Elvin Levinler gibi birçok ünlü isim de tebrik ve destek mesajında bulundu. 

Yaptığı paylaşımlar sırasında ünlü oyuncu, 'Size bir haberimiz var' ve 'Season 2' ifadelerini kullandı. 

İşte, Müge Boz'un o paylaşımları...

Müge Boz ve kızı Vina

Müge Boz ve kızı Vina
 Caner Erdeniz ve kızı Vina
Caner Erdeniz ve kızı Vina

 Caner Erdeniz ve kızı Vina

Caner Erdeniz ve kızı Vina

Müge Boz ve kızı Vina

Müge Boz ve kızı Vina

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0