Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel doğum günü için istediği şeyle gündeme geldi

Kan Çiçekleri dizisinde Dilan karakterini oynayan Yağmur Yüksel geçtiğimiz gün doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu doğum günü hediyesi olarak istediği şey ile gönülleri kazandı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Kan Çiçekleri reyting rekorları kırıyor. Dizinin başrollerini Barış Baktaş ile beraber paylaşan Yağmur Yüksel, son dönemde dikkat çeken oyunculardan. Hem yurt içinde hem de yurt dışında ilgi gören Yağmur Yüksel, geçtiğimiz gün 22. yaşına bastı. Ünlü oyuncu doğum gününe gelen davetlilerden öyle bir şey istedi ki gönülleri fethetti.

Yağmur Yüksel

Yağmur Yüksel

YAĞMUR YÜKSEL O HAREKETİYLE KALPLERİ KAZANDI

Genç oyuncunun doğum günü için Kan Çiçekleri setinde pasta kesildi. Ardından Kadıköy'de bir mekanda doğum günün ailesi ve arkadaşlarıyla beraber kutlamaya giden oyuncu, doğum günü için hayranlarından bir şey istedi.

Yağmur Yüksel Otizm bağışı

Yağmur Yüksel Otizm bağışı

Yağmur Yüksel, doğum gününde kendisine hediye göndermek isteyen takipçilerini Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı'na bağış yapmaya davet etti. Ünlü oyuncu "21 Ocak benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. @todevvakfi için açtığım kampanya linkine Biomdan ulaşabilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim." dedi.

Kadir Ezildi'nin en acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'nin en acı günü! Sosyal medyadan duyurdu
Sahne ücreti dudak uçuklattı! Sincanlı Erkal İnci Taneleri'nden sonra kaşesini yükseltti

İLİŞKİLİ HABER

Sahne ücreti dudak uçuklattı! Sincanlı Erkal İnci Taneleri'nden sonra kaşesini yükseltti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0