Türkiye'nin en zengin kadınları açıklandı! İlk beşte...

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen araştırmalar sosyal medyada büyük ses getirdi. Forbes finans uzmanlarının yaptığı çalışmalar üzerine Türkiye'nin en zengin kadınları listesi açıklandı.

Forbes finans uzmanlarının yaptığı istatistikler üzerine Türkiye'nin en zengin kadınları listelendi. Koç Holding, Doğuş Holding ve Sabancı Holding'de yer alan ünlü iş kadınları ise listenin ilk 5 sırasında yerini aldı. 3,2 milyar dolar serveti ile Türkiye'nin en zengin kadını seçilen Semahat Arsel, listenin yayınlanmasının ardından sosyal medyada büyük ses getirdi. Koç Holding bünyesinde yer alan Semahat Arsel'in ardından Türkiye'nin en zengin kadınları listenin devamı niteliğinde açıklandı. İşte, o ünlü isimler...

Semahat Arsel

Semahat Arsel

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN KADINLARI SEÇİLDİLER!

Forbes'in, yayınladığı dikkat çekici listede Semahat Arsel'in ardından ikinci isim 3 milyar dolar servetiyle Doğuş Holding bünyesinde yer alan Filiz Şahenk olarak belirlendi. Listenin devamında üçüncü olarak Koç Holding'e bağlı 2,6 milyar dolar servetiyle yer alan Suna Kıraç'ın ardından dördüncü 1,7 milyar dolar servetiyle Doğuş Holding'den Deniz Şahenk oldu. 

Serra Sabancı

Serra Sabancı

BEŞİNCİ SIRADA SABANCILAR YER ALDI!

Türkiye'nin en zengin kadınları listelendiği meşhur paylaşımda beşinci sırada ise Sabancı Holding bünyesinde yer alan Serra Sabancı yer aldı. Serra Sabancı'nın 1,3 milyar dolar serveti olduğu öğrenildi. 

Tüm Almanya bu adamı konuşuyor! Herkes gurbetçi Türk'ün kapısına dayandı

İLİŞKİLİ HABER

Tüm Almanya bu adamı konuşuyor! Herkes gurbetçi Türk'ün kapısına dayandı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Hasret 2 hafta önce

Bir yardımınıza ihtiyacım var