Mehmet Ali Erbil'de estetik furyasına katıldı! "Aynı Mehmet Ali..."

Seda Sayan ile birlikte adeta akım haline gelen estetik furyasına ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'de katıldı. Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle çok konuşulan Erbil gençleşmeyi kafaya koydu ve genç görünmek için estetik merkezinin yolunu tuttu.

Son günlerde sanat camiasında kadın sanatçılar gibi erkek sanatçılarında merak ettiği estetik akımına Rafet El Roman, Gökhan Özen'den sonra Mehmet Ali Erbil'de katıldı. 

 ÇOK ÜZÜLDÜM DEMİŞTİ

Kızı Yasmin Erbil'in "Bana babalık yapmadı" sözlerine çok içerleyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sitem dolu sözlerle açıklama yapmıştı. Erbil, "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." demişti.

Mehmet Ali Erbil estetik

Mehmet Ali Erbil estetik

SOLUĞU ESTETİK MERKEZİNDE ALDI!

Estetik  yaptırmak isteyen 66 yaşında olan Erbil, o anları videoya aldırarak takipçileriyle paylaştı. Ünlü kişinin estetik merkezindeki doktor, "Bugün Mehmet Ali Bey'e hoş, küçük dokunuşlar yapacağız. Tamamen farklı biri olmayak" dedikten sonra Mehmet Ali Erbil de "Lütfen tamamen farklı biri olmayayım. Herkes yine desin ki aynı Mehmet Ali" sözlerini dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haddini aşan Şahan Gökbakar Buket Aydın'a ağza alınmayacak laflar edince cevap gecikmedi!

Sanatçı Barış Manço’nun ailesine kötü haber! Alacakları tazminat suya düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Barış Manço’nun ailesine kötü haber! Alacakları tazminat suya düştü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

KERİM 3 ay önce

erbil 67 yaşında

alp 3 ay önce

gereksiz haber,kimsenin umrunda degilki

Mrt Yzc 3 ay önce

Kör ile yatan şaşı kalkar. Ortamını ve arkadaşını degiştirmeden nefsini degiştiremezsin

Fatih 3 ay önce

Allah bunları ıslah etsin. Toplumun bir kısmına sözde model oluyor bunlar.

Sakaryalı 3 ay önce

Hani ölüyodunda dua istiyodun ni oldi aliii.