Eylül Öztürk'ten Dilan Polat açıklaması! Sessizliğini koruyamadı

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından haklarında soruşturma başlatılan 14 fenomen arasında yer alan ünlü oyuncu Eylül Öztürk, bir takipçisinin Dilan Polat üzerinden yaptığı güzellemeye sinirlenerek tepki gösterdi. Uzun süredir kişisel düşüncelerini göz ardı ederek yalnızca dava süreci hakkında konuşan Eylül Öztürk, gelen yorum üzerine sessizliğini bozdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dilan ve Engin Polat çifti süren davaları kapsamında geçtiğimiz aylarda 14 kişiyle birlikte tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti. Dilan Polat çiftinin davaları hız kesmeden devam ederken Dilan Polat'ın yıllar önce 'Şampiyonlar Ligi' notuyla yaptığı paylaşım üzerine mal varlıklarına el konularak haklarında soruşturma başlatılan 14 fenomen arasında ünlü oyuncu Eylül Öztürk'te yer alıyordu. Kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda davaları sürdürülen Dilan ve Engin Polat çifti hakkında ilk kez konuşan Eylül Öztürk, bu süreçte yaşadıklarını dile getirerek adeta kinini kustu. 

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Konuşması sırasında bu zamana sustuklarını ilk kez dile getirdiğini vurgulayan Eylül Öztürk; "Aylardır burada dört duvar arasında... Ne swingerim kaldı, ne güzellik merkezim kaldı, ne uyuşturucum kaldı, ne kara param kaldı, artık yeter ya!" ifadelerini kullandı. 

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

"GÜZELLİK SEKTÖRÜNÜ BİTİRDİ!"

Sözlerine "Güzellik sektörünü bitirdi ya! Herkesi aynı kefeye koydular bunlar yüzünden!" şeklinde bağırarak devam eden Eylül Öztürk; "Tek üzüldüğüm şey çocukları, Allah çocuklarına kavuştursun ama benden uzak olsun. Dilan Polat, koskaca sektörü bitirdi. Kaç kişiyi ekmeğinden etti. Onun yüzünden herkesi aynı kefeye koydular." diyerek paylaşımına son verdi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirdi. 

İşte, Eylül Öztürk'ün o konuşması...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0