İlker Aksum botoks haberlerine kayıtsız kalamadı! Rafet El Roman ve Gökhan Özen için...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu İlker Aksum, verdiği bir röportaj sırasında sosyal medyada gündeme gelen Rafet El Roman ve Gökhan Özen'in botoks haberlerine kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu yaptığı taklit ile sosyal medyada büyük beğeni topladı.

En son yer aldığı yapımlarla büyük ses getiren ünlü oyuncu İlker Aksum, en son baba olacağı haberi ile gündeme yansımıştı. Şimdilerde bebek için alışveriş telaşında olan ünlü oyuncu geçtiğimiz gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının hakkında merak ettiklerini yanıtlayan ünlü oyuncu, son zamanlarda magazin dünyasında büyük ses getiren Rafet El Roman ve Gökhan Özen'in botoks haberlerine tepkisiz kalamadı. 

İlker Aksum

İlker Aksum

"YOK BE ABİ!"

Yöneltilen sorular üzerine yüzünü gerdirme hareketi yaparak cevap veren ünlü oyuncu, görüntülerinin yayınlanması üzerine sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısından övgü dolu yorumlar alan ünlü oyuncu, yaptığı taklit ile herkesi güldürdü. İlker Aksum, "Siz böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor musunuz?" sorusuna "Yakıştı mı? Yok be abi" şeklinde yanıt verdi. 

İşte, İlker Aksum'un Rafet El Roman ve Gökhan Özen taklidi...

İlker Aksum taklit

İlker Aksum taklit

İlker Aksum taklit

İlker Aksum taklit

Bergüzar Korel'den kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!"Vücuda irmik ya da kum dökülmüş hissi "

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!"Vücuda irmik ya da kum dökülmüş hissi "
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0