Survivor'da gerilim yükseldi! Nagihan Karadere ve Sahra Işık'ın kavgası büyüyünce Acun el attı

Survivor'un geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne Nagihan Karadere ve Sahra Işık'ın kavgası bomba gibi düştü. İkilinin oyun alanında başlayan tartışması büyüyünce görüntüler ekrana verilmedi. Acun Ilıcalı'nın açıklama yaptığı konseyde ise Sahra Işık'ın yer almadığı gözlerden kaçmadı. Peki, Sahra Işık diskalifiye mi edildi? Nagihan Karadere ve Sahra Işık arasında ne oldu?

Survivor All Star başlar başlamaz sevenlerini ekrana kilitlemeyi başardı. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölüme Nagihan ve Sahra'nın kavgası damga vurdu. Özel hayat yüzünden tartışmaya başlayan ikilinin kavgası büyüdü ve oyunu terk ettiler. Konuyu ele alan Acun Ilıcalı ise sert ifadeler kullandı. Sahra Işık'ın, Ilıcalı'nın açıklama yaptığı sırada konseyde olmaması ise "Acaba diskalifiye mi edildi" sorularını beraberinde getirdi.

Nagihan Karadere ve Sahra Işık

Nagihan Karadere ve Sahra Işık

SURVIVOR'A DAMGA VURAN KAVGA! NAGİHAN VE SAHRA BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor konseyinde söz konusu kavgaya ilişkin açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Maalesef oyun alanında istemediğmiz şeyler yaşandı. Konu Nagihan ve Sahra arasındaydı. Özel hayat konusunda çok ciddi sözler olduğunda biz bu görüntüleri yayımlamak istemedik. Prodüksiyon olarak çok üzüldük" ifadelerinde yer verirken, Nagihan Karadere ise kendini şu sözlerle savundu: "Acun Bey siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarıda olanların hiçbirini bilmiyorsunuz. Biz hiçbir zaman özel hayatımızı buraya taşımadık. Sahra ile benim geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Ta ki ben en son erkeklerin dokunulmazlık oyununda, bana bir yakıştırmada bulundu. Ertesi gün gittim ve sordum. Söylediğini duydum. O kapıyı araladı. Kendileri yapınca çok normal biz karşılık verince mi anormal oluyoruz? Benim kırmızı çizgimdi, ben buraya yarışmaya geldim. Ama bu arkadaş hiç ne laftan anlıyor ne sözden anlıyor. Ben yapmam gerekeni yapmak zorunda kaldım. Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar? Böyle olursa da Nagihan normal olamaz zaten. Ben durup dururken patlamadım. Ve her şeye de razıyım. Ben de kendimi kaybettim, ben de suçluyum. Ama ben durup dururken bu suçu işlemedim. İşlettirildim!".

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere

ACUN ILICALI SERTLEŞTİ: "SEN BİR SUSACAKSIN!"

Nagihan'ın savunmasına sinirlenen Ilıcalı, bu sözlerin yaşanan durumu asla meşrulaştıramayacağına dikkat çekerek "Şu anlattıkların benim gördüğüm olayların karşılığı olamaz. Senin yaşadığın sinir problemi, gerginlik, buhran saygı duyarım. Ama sen şunu mu istiyorsun; kötü sözü rahat söylemek mi istiyorsun? Bu konuda uzlaşma şansımız yok. Çirkin tavırları meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Sen bir susacaksın beni dinleyeceksin. Hiçbir kimsenin kimseye hakaret etme şansı yok. Bunu kabul edemem" şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında "Öncelikle benim amacım yarışmacılarımızın asla yarışmayı terk etmemeleri bizim de çıkarmamamız. Ama şöyle bir konu var bunları yaşayan mavi takım benim için çok değerli. Kırmızı takımın tamamı da benim için çok değerli. Bir yarışmacı benim için ne kadar değerli olursa olsun, bir başka yarışmacıya bu derece sayması doğru değil" diyen Ilıcalı, Nagihan'a iki ödülden men cezası verdi.

Sahra Işık

Sahra Işık

SAHRA IŞIK DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Nagihan'a iki ödülden men cezası verilen olaya ilişkin Acun Ilıcalı, "Sana söyleyeceklerimi kendi kafanda değerlendir, cinnet geçiren birini görmek istemiyorum ben" ifadelerini kullanırken, konseyde Sahra Işık'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı. Ilıcalı, Sahra Işık hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Sahra Işık'ın diskalifiye edilip edilmediğine ilişkin henüz bir bildirim gelmedi.

Atakan Arslan karısına acımadı! Boks esnasında tek yumrukla yere serdi

İLİŞKİLİ HABER

Atakan Arslan karısına acımadı! Boks esnasında tek yumrukla yere serdi
Hande Erçel söylentilere son noktayı koydu! Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel söylentilere son noktayı koydu! Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara yanıt verdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0