Mehmet Ali Erbil'in evlilik isteği ailede krize neden olmuştu! "Ben ne dersem kabullenecek"

Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil arasındaki kriz magazin gündemine bomba gibi düşerken Yasmin Erbil, erkek kardeşi Ali Sadi'nin Erbil'in bir kez daha baba olması durumunda kendini balkondan atacağını söylediğini itiraf etmişti. Bu açıklamaların ardından kızıyla yüzleşen ve arasını düzelten Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklamalar geldi.

Son dönemlerde kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, her fırsatta evlenmek istediğini ve yeniden baba olmayı arzuladığını dile getiriyor. Babasının bu açıklamalarından ve ilişkilerinden büyük bir rahatsızlık duyan Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda Oya Çınar'ın "Oyalamacalar" programına konuk olarak dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan

"BABAMDAN YANA YARAM VAR"

"Babamın ilişki yaşadığı kişilerin bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyorÇok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Babamın annesinden yana yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu asla kapanmayacak" ifadeleriyle gündem olan Yasmin Erbil, babasıyla arasında yeni bir gerilimi başlatmıştı.

Yasmin Erbil

Yasmin Erbil

Kızının açıklamalarına sert yanıt veren Mehmet Ali Erbil ise "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" diyerek tepki gösterdi. Yasmin Erbil de "Babamın evlenmesini istemiyorum. Hayır istemiyorum. Ancak o da onun hayatı bir şey diyemiyorum daha fazla. Ben zaten diyeceğimi dedim" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Ali Erbil ve çocukları

Mehmet Ali Erbil ve çocukları

"SAYGI DUYACAK KABULLENECEK"

Geçtiğimiz gün film galasına katılan Mehmet Ali Erbil, kızının "Babamın evlenmesini istemiyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Kendi psikolojisiyle öyle yaklaşıyor. Babasına karşı gelmiş değil. Eninde sonunda ben ne dersem babası olduğum için saygı duyacak ve kabullenecek. Ben de onun ilişkisine saygı duyuyorum. Modern bir aileyiz ama bazı şeylerde tutucuyuz. Annesi çok iyi yetişirdi. Anne-baba ünlüyse avantaj gibi görünüyor ama aslında dezavantaj oluyor çocuk için..." dedi.

ALİ SADİ DE BABASINA TEPKİLİYDİ!

Baba-kız arasında soğuk rüzgarlar eserken Erbil'in oğlu Ali Sadi'den de tepki aldığı ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil'in, "Baba olmak istiyorum" sözlerini değerlendiren Yasmin Erbil, "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" sözleriyle kardeşinin de bu durumdan rahatsız olduğunu açıkladı.

Ali Sadi Erbil

Ali Sadi Erbil

ALİ SADİ'YLE MÜSTAKBEL EŞİNİ TANIŞTIRDI

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in açıklamalarının ardından Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yle birlikte yemek yedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Erbil'in müstakbel eşi ve oğlu arasındaki bağları güçlendirmek istediği öğrenildi. 

 Rupert Murdoch 92 yaşında evlilik için bir şans daha deniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Rupert Murdoch 92 yaşında evlilik için bir şans daha deniyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

Cahil Birisi 1 ay önce

Rezil adam.

Toplam 1 beğeni

tekin 2 ay önce

bir sey olmaz sov yapiyorlar atlamak isteyen atlar tutan zaten yok zaten degisik bir aile bunlar

Bilal 2 ay önce

Bu ülkede yıllardır Hülya avşar, Sibel Can, Mehmet Ali Ebilin özel hayatları konuşuldu, çünkü başka meziyetleri yok, sanat yok, örnek alınacak bir hayatları da yok, bırakın artık bu işleri ekranları açtığımızda bunları ve bunların arkasından gelen yeni sanatçı müsveddelerini görmek duymak zorunda değiliz.

Toplam 8 beğeni

D.Bakır 3 ay önce

Hastalığın varsa niye kadınla-kızla uğraşıyorsun git hastalığınla uğraş. aç gözlü ihtiyar

Toplam 4 beğeni

Murat 3 ay önce

bunca sağlık sorununa rağmen hala ıslah olmayan bir aşırı

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun