Seda Sayan ve Çağlar Ökten romantizm rüzgarı estirdi! Ünlü çiftin o halleri gündem oldu

Seda Sayan, 2022 yılında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz gün Bahçeşehir'de bir mekanın açılışında konser veren Çağlar Ökten, yeni çıkan şarkısı için eşi Seda Sayan'la birlikte sahnede pasta kesti. İkilinin romantik halleri dikkat çekti.

Şarkıcı Çağlar Ökten, yeni çıkan parçası Muhbir'i kutlamak için eşi Seda Sayan'la birlikte sahnede pasta kesti. Eşinin şarkılarıyla gece boyunca eğlenen Seda Sayan, son dönemde popüler olan Dilber Evin Barkın Yok Mu şarkısını seslendirdi. Gece boyunca ikilinin romantik halleri dikkat çekti. Şarkıcı Çağlar Ökten, sahne öncesi verdiği demeçte Seda Sayan'la ilişkilerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan'la iş birliği içerisinde projelerini planladığını söyleyen Ökten, "Sahne kıyafetlerimi Seda ayarlıyor. İş birliği içerisinde güzel işlere imza atıyoruz. 'Öyle yapacağım' diye anlatıyor ama ben görmüyorum, en son bana getiriliyor. Bütün kostümlere o karar veriyor" dedi.

Çağlar Ökten

Çağlar Ökten

"BÜYÜK SORUNLAR YAŞAMIYORUZ"

Seda Sayan'ın evde nasıl biri olduğu sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı, "Seda kameraların önüne geçtiğinde başka bir insan haline dönüşmez. Bu samimiyet karşı tarafa geçiyor ve insanlar onun samimiyetini alıyorlar. Bizde de her çift gibi tartışmalar yaşanıyor ama sükunetle ve konuşarak çözüyoruz her şeyimi. Çok büyük sorunlar da yaşamıyoruz" şeklinde konuştu.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

SAYAN - ÖKTEN ÇİFTİ ROMANTİZM RÜZGARI ESTİRDİ

Sahneye gelen pastayı keserken eşi Seda Sayan'a övgü cümleleri kuran Ökten, "Seda ile kendimize çok güzel bir hayat kurduk. İyi ki almışım seni" sözleriyle gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rengarenk şov! Dumanla renklendirilen baloncukların eşsiz dansı sosyal medyada viral oldu

Çağla Şıkel'den gündem olan açıklamalar! Sosyal medyadan gelen sorulara bir bir cevap verdi

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den gündem olan açıklamalar! Sosyal medyadan gelen sorulara bir bir cevap verdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0