Bir Sevdadır dizisinin Yasin’i Feyyaz Şerifoğlu rolü hakkında ilk kez konuştu!

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici ile buluşmak için gün sayan dizi ‘Bir Sevdadır’ın Yasin’i Feyyaz Şerifoğlu ilk kez rolü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Bir Karadenizli olarak Karadenizli bir karakteri canlandırmak önemli. Yasin'e hayat vermek paha biçilemez." diyen Feyyaz Şerifoğlu, "Senaryoyu ilk okuduğunuzda ne hissettiniz?” sorusuna “Öncelikle çok gerçek ve sıcak bir hikaye olması beni etkiledi. Benim için önemli olan ikinci husus ise bir Karadenizli olarak Karadenizli bir karakteri canlandırıyor olmak... Zaman zaman senaryoyu okurken Feyyaz ve Yasin arasındaki benzerlikleri görmek beni hem çok güldürüyor hem de izleyici adına da kendinden bir parça bulmasını sağlayacak diye düşünüyorum." cevabını verdi.

Şerifoğlu, canlandırdığı Yasin karakteri hakkında; “Benim ismim dahi Metin, Ali, Feyyaz üçlüsünden geldiği için kariyerimin 3.projesinde bir futbolcuya hem de bir milli takım oyuncusuna hayat vermek paha biçilemez. Yasin karakterini kendimle özdeşleştirdiğim yerler çok olmakla beraber bir futbolcunun hayatında yaşadığı zorlukları, sıkıntıları, sevinci bir şekilde doğru yerden alıp doğru yansıttığımda bunun izleyicide uyandıracağı duyguyu şimdiden hayal dahi edemiyorum. Bu da bana proje başlayana dek heyecandan uykusuz geceler demek oluyor.” dedi.

Şerifoğlu, yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiğini şu sözlerle ifade etti: "Dürüst olmak gerekirse bir oyuncu için oynayacağı projede bir rol için zayıflamak, kilo almak, saçlarını kazıtmak ya da uzatmak gibi insanı olan ama o projeye özel çalışmalar yapmak her oyuncunun hayalidir. Allah bana bu projede bunu da nasip etti ve Yasin için birden fazla antrenör ile çalıştık. Zayıflamam istendi, özel bir diyet programına ve profesyonel antrenman programına katıldım. Yaklaşık 3 aydır sadece Yasin’e çalışıyorum, çok yönlü oyunculuk tekniği kullandık. Bu da farklı bir bakış açısı geliştirmemi sağladı. Yani hem fiziksel hem de mental olarak kendimi bu role hazırlamam gerekti. Yayın günü izleyicinin yorumlarını heyecanla bekliyor olacağım.

Bir Sevdadır’ dizisinde yer aldığı için çok şanslı hissettiğini söyleyen Şerifoğlu, "Öncelikle yaptığımız iş bir takım oyunu. Takım oyununda da en önemli şey doğru kimyayı tutturabilmektir. Burada da sevgili yapımcımız Mehmet Bozdağ bu projenin iyi sonuçlar vermesi için en doğru takımı kurduğunu düşünüyorum. Birbirinden kıymetli oyuncu kardeşlerim ve büyüklerim var. Çok da güzel bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Yönetmenimizden senariste kadar şu an sahada her alanda herkesin doğru noktada olduğunu düşünüyorum. Biz de bu ekiple çok maç alırız diyorum." dedi.

Yapımcılığı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler üstlenirken dizide ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler rol alıyor.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0