Zuhal Topal Saygıner'den maasai dans şovu! Afrika tatili çok konuşuluyor

Yemekteyiz sunuculuğu ile dikkat çeken Zuhal Topal gittiği Afrika tatilinden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Zanzibar’a giden ve oranın yerel maasai dansını yapan Zuhal Topal çok konuşuldu.

Tatil için bir farklılık yapan ve  Afrika'nın turizm cenneti Tanzanya’nın Zanzibar adalarını tercih eden yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal Saygıner, Afrika gezisinden anılarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Son olarak yerel halkın yaptığı dansla çok konuşulan Topal, dikkatleri üzerine çekti.

Zuhal Topal dans görüntüsü

Zuhal Topal dans görüntüsü

MAASAİ DANS ŞOVU ÇOK KONUŞULDU

Gittiği tatilden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Zuhal Topal, yerel halkın arasına karışarak onlara ayak uydurmaya çalıştı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Topal 'Şimdi yandım' notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Metin Şentürk'ten korkutan haber! Apar topar hastaneye gitti

Türkiye'yi terk eden Can Yaman tüm yatırımlarını Türkiye’de yapıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'yi terk eden Can Yaman tüm yatırımlarını Türkiye’de yapıyor!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

hadi la 3 ay önce

yazık yazık

Cemaldemir 3 ay önce

Istedigi yere gider kimseyi ilgilendirmez