Teoman'ın başı fena halde dertte! Rock star soluğu savcılıkta aldı

Geniş hayran kitlelerine sahip olmak kimi zaman ünlü isimlere zarar veren boyutlarda olabiliyor. Bu kez de Teoman saplantılı bir hayranı sebebiyle korkuya kapıldı. Ev adresini öğrenerek köşelerde pusuya yatan şahıs, Teoman'ın can güvenliğini tehlikeye atınca, ünlü şarkıcı adli yollara başvurdu.

Ünlü rock yıldızı Teoman'ın başı dertte. Sosyal medya hesabı üzerinden Teoman'ı taciz eden saplantılı hayran, bununla da kalmadı onu takip etti. Ünlü isim, takıntılı hayranı oturduğu mahallede, bakkalda, markette, her yerde karşısına çıkınca soluğu savcılıkta aldı. Teoman, ev adresini öğrenerek sürekli kendisini taciz eden A.A. isimli kişiyi savcılığa şikayet etti.

Teoman

Teoman

TEOMAN "CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE" DEDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Can güvenliğim tehlikede" diyerek suç duyurusunda bulunan Teoman, bir süredir A.A. isimli kadından tacize varan mesajlar alıyormuş. Hatta sosyal medya hesabından soyadını Teoman'ın soyadı olan Yakupoğlu olarak değiştiren kadın, ünlü şarkıcının ev adresini dahi öğrenerek adeta pusuya yatmış. A.A., Teoman'ın paylaşımlarının altına "Cumartesi geleceğim, evde ol", "Canım seni görmek istiyor" gibi yorumlar yapmış.

Teoman

Teoman

SAPLANTILI HAYRAN SINIR TANIMIYOR

Aynı kişi daha önce Teoman'ı şoförüyle ilgili olarak "Serkan Koç'u dizginle, yoksa sen bilirsin" şeklinde tehdit etmişti. Cinsel içerikli beyanlarla asılsız iddialarda bulunan saplantılı hayranın aleyhinde korunma kararı var ancak yine de tacizlerini sürdürüyor. A.A., "Hâkim bey bu şahsın beni kendine aşık etmeye çalışması çok aşikar. Nikâh şahidim olur musunuz?" dedi.

Teoman'ın avukatı, şikayet dilekçesinde "Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A'nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz" ifadelerine yer verdi. Konuya ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Amerika bu ikiliyi konuşuyor! Deve kuşu Emmanuel'in komik halleri tiktok'ta viral oldu

Eurovision tepkileri büyüyor! Birçok ülke İsrail'in katılımını boykot ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Eurovision tepkileri büyüyor! Birçok ülke İsrail'in katılımını boykot ediyor
Songül Öden'den müjdeli haber! Bebeğin ismini ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Songül Öden'den müjdeli haber! Bebeğin ismini ilk kez açıkladı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0