Çağla Şıkel'den 'pes' dedirten paylaşım! Eleştiriler çığ gibi büyüyor

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Çağla Şıkel, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay katıldığı karanlık inziva adı verilen bir meditasyon programını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, bu kez konuşmalarıyla dikkat çekti.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra aynı zamanda mankenlik kariyeriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Çağla Şıkel, şimdilerde yalnızca mankenlik ve sunuculuk kariyeri ile ilgileniyor. Sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanan Çağla Şıkel, kişisel deneyimlerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz ay karanlık inziva adı verilen bir meditasyon grubuna katılan ünlü oyuncu, orada deneyimlediklerini takipçileriyle paylaşması üzerine sosyal medyada büyük ses getirmişti. Instagram hesabından sık sık soru cevap etkinliği yapan ünlü oyuncu, bu kez takipçilerine verdiği bir cevap üzerine gündeme geldi. 

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

VERDİĞİ CEVAP OLAY OLDU!

Yer aldığı kişisel gelişim programları ile adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu geçtiğimiz aylar soğuk korkusunu yenebilmek için oğluyla birlikte buz dolu fıçıya girmişti. Ardından karanlık inziva olarak bilinen bir meditasyon programına katılan ünlü oyuncu, 4 gün boyunca gözleri bantlı bir şekilde kalarak inzivaya çekilmişti. Bu deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, bu kez etkinliği sırasında 'Mutsuzum, isteklerim olmuyor' diyen bir takipçisine "Olmuş gibi davranırsanız, o ruh halinde olursanız isteklerinizle aynı titreşimde olursanız ivedilikle gerçek olacaktır" tavsiyesini verdi.

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

"ZENGİN ALIKLIĞI"

Paylaşımından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem olan Çağla Şıkel, takipçileri tarafından adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Olumlu bakış açısını beğenenler ve yapıcı bulanlar olduğu gibi polyannacı bularak 'zengin alıklığı' olarak değerlendirenler de oldu. Çağla Şıkel ise paylaşımına gelen kötü eleştiriler üzerine başka herhangi bir paylaşımda bulunmadı. 

İşte, Çağla Şıkel'in o paylaşımı...

Çağla Şıkel takipçisine yanıt

Çağla Şıkel takipçisine yanıt

Murat Dalkılıç kendi mekanında dostlarına rekor hesap ödetti! Müşterilerle arasında kriz çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dalkılıç kendi mekanında dostlarına rekor hesap ödetti! Müşterilerle arasında kriz çıktı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0