Dilan Çiçek Deniz o süreci ilk kez anlattı! "Doktorumla iletişim problemimiz oldu"

Son zamanlarda yüzüne yaptığı estetik işlemler ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir program sırasında 2023 yılında geçirdiği süreci anlattı. Yaptığı çarpıcı açıklamalar esnasında estetik işlemlerini de dile getiren Dilan Çiçek Deniz, programın yayınlanmasının ardından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık dikkat çeken ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV ekranlarında yer alan Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Röportajı sırasında aldığı eleştirilerden bahseden ünlü oyuncu, ayrıca hakkında yapılan estetik haberlerine dikkat çekti. 

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

"PAŞA GÖNLÜM O AN ÖYLE İSTEDİ"

Açıklamaları sırasında 2023 yılının hayatına olan etkilerinden bahseden Dilan Çiçek Deniz; "2023 hayatımın en zor senelerinden biriydi!" dedi. Sözlerine yaptırdığı estetik işlemleri anlatarak devam eden Dilan Çiçek Deniz, yaşadığı süreci ilk kez anlattı. Dilan Çiçek Deniz; "Aslında çok öyle bir şey yaptırdığımı düşünmeden bir şeye giriştim ve doktorumla da inanılmaz bir iletişim problemimiz oldu. Tabii benim de daha çok araştırıp soruşturmam gerekiyordu. Sonra vücudum inanılmaz tepki gösterdi. Çünkü omuz ameliyatını yeni olmuştum. Üstüne ani bir kararla böyle bir şeye karar verdim. Orada da şöyle bir şey oldu. Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi. Denemek istedim zaten yaptırdığım şey geçici olduğu için o konuda çok rahattım." şeklinde konuştu. 

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

"HER ŞEYİN BİR ZAMANI VAR"

Aldığı estetik yorumlarının iyileşme ve toparlanma sürecinin uzun sürmesiyle de etkili olduğunu söyleyen Dilan Çiçek Deniz, aldığı yorumlar karşısında nasıl hissettiğinden bahsetti. Dilan Çiçek Deniz; "Ama konu o kadar çok büyüdü ve o kadar uzun sürdü ki o süreç. İyileşme sürecim de uzun sürdü. Çıkan haberler, insanlar, özellikle kadınlar... Kendi içimde yaşadım çok uzun bir süre çünkü her şeyin bir zamanı var... O kadar zordu ki." şeklinde konuştu. 

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

"BENİM İÇİN GÖZ AÇICI BİR SÜREÇTİ"

Yaşadığı sürecin hayata olan bakış açısını değiştirdiğini dile getiren Dilan Çiçek Deniz; "Beni sevenler beni gerçekten sarıp sarmaladı. Benim için göz açıcı bir süreçti. Gerçekten yanımda olup olmayan insanları gördüğüm bir süreç oldu. Yaşadığım kötü şeylerden pozitif bir şey çıkarmayı yönelen bir insanım. 'Böyle bir hata yaptın Dilan. Tamam dedim bunu yaşayacaksın'. Bir daha asla böyle bir şeye girişmeyeceğimi biliyorum. Kendimi her şeyimle her yönümle kabul edip sevmeye çalışıyorum." dedi.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO; 

Belçim Bilgin yeni ismini ilk kez açıklamıştı! Miray Akovalıgil'den cevap gecikmedi

Yiğit Özşener Atatürk filmi için Tahran'a gitti! Özel makyajı ise 6 hafta sürdü

İLİŞKİLİ HABER

Yiğit Özşener Atatürk filmi için Tahran'a gitti! Özel makyajı ise 6 hafta sürdü
Amerika bu ikiliyi konuşuyor! Deve kuşu Emmanuel'in komik halleri tiktok'ta viral oldu

İLİŞKİLİ HABER

Amerika bu ikiliyi konuşuyor! Deve kuşu Emmanuel'in komik halleri tiktok'ta viral oldu
O Ses Türkiye'den kovulmuştu! Nur Cennet Uçar'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye'den kovulmuştu! Nur Cennet Uçar'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0