Brad Pitt de mi estetik yaptırdı? Gittikçe gençleşmesinin sırrı bakın ne çıktı

Brad Pitt'in geçtiğimiz yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'ndaki görüntüleri ile 2020 yılındaki görüntülerini karşılaştıran Dr. Jonny Betteridge, ünlü aktörde estetik olduğunu iddia etti. Pitt'in yüz germe ameliyatı olduğuna dair ortaya atılan iddialar, sosyal medyayı karıştırdı.

Hollywood denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Brad Pitt, her ne kadar 60 yaşında olsa da genç görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Zamana meydan okuyan Pitt'in hiçbir estetik müdahale yaptırmamış olması ve doğal görünmesi hayranları tarafından beğenilse de bir TikTok videosu bazı söylentilere neden oldu.

Brad Pitt

Brad Pitt

Ünlü aktörün geçtiğimiz yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'ndaki görüntüleri ile 2020 yılındaki görüntülerini karşılaştıran Dr. Jonny Betteridge, bazı estetik müdahalelerin varlığına dikkat çekti. Pitt'in yüz germe ameliyatı yaptırdığını iddia eden Betteridge, 2-3 aylık bir iyileşme süreci gerektiren bu operasyonun 100 bin sterlie mal olabileceğini dile getirdi.

Brad Pitt estetik

Brad Pitt estetik

Pitt'in kulaklarındaki izlere işaret eden Betteridge, bu durumun bıçak altına yatmakla mümkün olabileceğini savundu.

Sizce Pitt, estetik yaptıran ünlüler kervanındaki isimler arasında yer alıyor olabilir mi?

Türkiye'nin ilk kadın yönetmenlerinden biriydi! Birsen Kaya hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin ilk kadın yönetmenlerinden biriydi! Birsen Kaya hayatını kaybetti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0