Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı göndermesi! Önce kontrol etti sonra telefonunu çıkardı

Survivor'da gerilimli günler yaşanırken Acun Ilıcalı da konuyla yakından ilgileniyor. Zor günler yaşanan Dominik'e dair açıklama yaparken telefonundan bir görüntü göstermek isteyen Ilıcalı, daha önce yaşadığı Şeyma Subaşı olayına gönderme yaptı.

Survivor'da kriz dolu günler yaşanıyor. Bir yandan yarışmacıların kendi aralarındaki problemleri gündeme gelirken öte yandan da Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara gösterdiği tepkiler de konuşulanlar arasında. Bir ödül töreninde kameralara yakalanan Ilıcalı, 3 saat sonra Dominik'e gideceğini belirterek "Fazla gerilim var gerilimi düşürmeye gidiyorum öyle söyleyim bir çözüm bulmam lazım şu anda" dedi. O sırada telefonundan bir kare göstermek isteyince ünlü isim gerildi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı

ACUN ILICALI'DAN ŞEYMA SUBAŞI GÖNDERMESİ!

Survivor hakkında kameralara konuşan Ilıcalı, konuya ilişkin telefonundan bir kare göstermek istedi. O sırada daha önce yaşadığı Şeyma Subaşı olayına göndermede bulanan ünlü isim "En son cep telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım ama..." diyerek önce telefonunu kontrol etti.

Daha önce kendi kanalında bir canlı yayına konuk olan Acun Ilıcalı, program esnasında telefonundan bir video gösterirken Şeyma Subaşı'ndan gelen mesaj bildirimiyle gündeme gelmişti.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı mesajı

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı mesajı

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasındaki dikkat çeken diyalogda Subaşı, "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey konuşacağım" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kar yağarken tek başına düşüncelere dalan martı sosyal medyada gündem oldu!

Harun Tekin'in yeteneği ülke sınırlarını aştı! Ünlü müzisyen artık Londralı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Harun Tekin'in yeteneği ülke sınırlarını aştı! Ünlü müzisyen artık Londralı oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0