Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan duygusal konuşma! "Babamın öldüğüne inanamıyorum"

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen BAU Radyo MüzikOnair Ödüllerine Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur, önceki gün BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri'ne katıldı. Ödül töreninde babası hakkında açıklama yapan Uğur, törende bulunan konuklara duygusal anlar yaşattı.

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, yakalandığı lenfoma kanserine yenik düşerek 8 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Başarılı müzisyenin oğlu geçtiğimiz akşam düzenlenen BAU Radyo MüzikOnair Ödüllerine katıldı. Ödüller sahiplerini bulurken Alişan Uğur geceye duygulandıran konuşmasıyla damga vurdu. 

Özkan Uğur

Özkan Uğur

28 yaşındaki Alişan Uğur, gecede babasının anma töreni için sahnede şu sözleri söyledi: "Babam şarkılarıyla filmleriyle hâlâ aramızda. Ben onun öldüğüne hâlâ inanamıyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Özbek pop yıldızı Aziz Yuldashev rahmetli sanatçı Murat Göğebakan'ın şarkısını seslendirdi

Arabesk müziğin dev ismi İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp Fransa'ya gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Arabesk müziğin dev ismi İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp Fransa'ya gitti!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0