Aylin Coşkun'dan zehir zemberek sözler: Paramın üzerine yatanların listesi uzun!

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, ödemesini yaptığı halde istediği şarkıları vermeyen isimlere ateş püskürdü. "Bunlara zamanında o dönemin TL'si olarak şu an 10 bin dolar vermiştim." diyen Coşkun, dava açacağını ifade etti.

"Sinsirella" adlı parçayla büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir süredir gözlerden uzak kalan ünlü şarkıcı, muhabirlerle ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. 

Müzik sektöründe ödemesini yaptığı ünlü isimlere şarkı alamadığı için dava açmayı düşündüğünü dile getiren Coşkun, "Paramın üzerine yatanların listesi uzun. Biraz daha oralı olmazlarsa dolandırıcılık davası açacağım. Bunlara zamanında o dönemin TL'si olarak şu an 10 bin dolar vermiştim. Şarkıyı vermediyseniz, paramı verin. Şahitlerim ve yazışmalarım var. Saymayayım, yakın isimler bunlar." diyerek ateş püskürdü.

SİNAN AKÇIL'A ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Daha önce yaptığı açıklamalarda 2017 yılında Sinan Akçıl'dan şarkı almak için 7142 dolar ödediğini söyleyen  Aylin Coşkun, "Gönderdiği şarkıları beğenmemiştim. Her önüme geleni okuyacak halim yok. Çok kötüydü. Kala kala Sinan’a kalmadım. Şarkı vermezse ölmem. Birçok başarılı müzisyen var. Eskiden peşin çalışırdım. Ama artık herkes avucunu yalasın, akıllandım. Ama o paraya artık tenezzül etmem. Sinan’a küs değilim. Ancak hakkımı da helal etmeyeceğim" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eşini kaybetmesiyle başladı hikayesi! Nurhan Köklü'nün Konya'daki girişimci olma yolculuğu

CHP'li belediyeden ortalığı karıştıran bahane! Asırlık ağacı resmen katlettiler

İLİŞKİLİ HABER

CHP'li belediyeden ortalığı karıştıran bahane! Asırlık ağacı resmen katlettiler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0