Salih Güney torununun cenazesine katılmama sebebini açıkladı! Hiç göründüğü gibi değilmiş...

Türk sinemasının usta sanatçılarından Salih Güney'in 27 yaşındaki torunu geçtiğimiz günlerde kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. Ancak cenaze törenine dede Salih Güney'in katılmaması gündem oldu. Kızıyla yıllardır küs olduğu için törene katılmadığı iddia edilen Güney, sessizliğini bozdu.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Salih Güney, acı bir haberle gündeme geldi. Güney'in Zeynep Tedü ile evliliğinden olan kızı Ebru Işık'ın oğlu Can, henüz 27 yaşında hayatını kaybetti.

Salih Güney

Salih Güney

12 yaşında kanser teşhisi konulan Can'ın tedavisi için New York'a yerleşen aile, oğlunun kanseri yendiğini duyurmuştu. Yeniden nükseden hastalığın ardından Los Angeles'taki bir hastanede tedavi altına alınan Can'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Salih Güneyin torunu Can

Salih Güneyin torunu Can

SALİH GÜNEY TORUNUNUN CENAZESİNE KATILMADI

Acı haberle yıkılan aile, oğullarını İstanbul'a getirip aile kabristanına defnetti. Teşvikiye Camii'nden ebediyete uğurlan Can'ın cenaze törenine Salih Güney'in katılmaması ise herkesi şoke etti. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, uzun yıllardır kızıyla küs olan ve hiç görüşmeyen Salih Güney'in torununu doğduğundan beri hiç görmediğini iddia etti. Güney'in kızı Ebru Işık 10 yıl önce yaptığı bir açıklamada "Babamla küstük ama beni ararsa görüşürüm. Allah korusun babama bir şey olsa ilk ben giderim" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Güney, kızının aksine torununun cenazesine dahi katılmadı.

"ÇOK ACI ÇEKİYORDU, HUZURA KAVUŞTU"

Ünlü aktör hakkında çıkan iddiaların ardından olayın iç yüzünü ilk kez anlattı. Torununun kaybı hakkında konuşan Güney, "20 milyonda bir görülen kanser türüne yakalandı. Topuktan başladı, sonra yayıldı. 12 yaşından beri kanserle mücadele ediyordu. 15 sene çok ızdırap çekti. Babası dünyanın en iyi doktorlarına götürdü. Ama olmadı. Çok çekti torunum. Çok yorulmuştu, en son da kaybettik zaten. Çok acı çekiyordu, huzura kavuştu. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin." sözleriyle acısını dile getirdi.

"BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR"

Kızıyla görüşmeme sebebini de açıklayan Güney, şöyle konuştu:

"Kızımın bize karşı bir tavrı var. Sadece bana da değil. Amcasına, teyzesine, yengesine de... Bizden uzak duruyor. Anlayabilmek mümkün değil. Aileyiz biz ama bizden uzak duruyor. Mesaj gönderdim. Ben kızıma babalık yaptım. Kendimi hiç suçlu hissetmiyorum. Onu en iyi şartlarda yaşattım. Hiçbir şeyini eksik etmedim. Amerika'ya eğitime götürdüm. Ona hep imkanlar sağladım. Et tırnaktan ayrılmaz ama say beni sayayım seni, sev beni seveyim seni. Telefonlarıma cevap vermiyor. Ben elimden geleni yaptım onun için..."

"HASTALIĞIMDAN DOLAYI KATILAMADIM"

Torununun cenaze törenine katılmama nedeni ise hastalık olarak açıklayan Güney, "10 gün önce Mısır'daydım. Dönüş yolunda mikrop kaptım uçakta. İstanbul'da çok rahatsızlandım, acil sağlığı eve çağırdım. 2 defa serum aldım. KOAH hastalığım da var. Çok zorlanıyorum. Biraz toparlanıp, Çeşme'ye geldiğimde de vefat haberini aldım. Zaten bu şekilde seyahat edemezdim. Ben bundan dolayı katılamadım ama kardeşim ve yeğenim gitti. Güney ailesini temsilen katıldık." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Motorsiklet karşılaştığı sürücü polis çıkınca olanlar oldu!

Nur Sürer'in acı günü! Ünlü oyuncu kardeşi Süleyman Sürer'i toprağa verdi

İLİŞKİLİ HABER

Nur Sürer'in acı günü! Ünlü oyuncu kardeşi Süleyman Sürer'i toprağa verdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

vatandaş 3 ay önce

geçersiz mazeret çeşmeye gidebilen cenazeyede gidebilirdi temsilen ne demek insan kızına temsilen birilerini yollarmı ybancıya öyle olur durum aynen göründüğü gibiymiş mesaj yolladım ne demek komediye bak başka yorum yapmayalım her şey ortada

Leylaa 3 ay önce

Temsılen gıtmısmıs

murat ata 3 ay önce

sanat sepet tayfası ne bekliyoruz.

Enes 3 ay önce

Torununu hiç gormedim diyor , anne ile babası küs olabilir fakat torunun en azından bir dedem var deyip gitmesi görmesi gerekirdi

adem 3 ay önce

o kadar "canından can" da gitmemiş demek ki.