Yeşilçam efsanesi Salih Güney'in acı günü! Usta oyuncu ve ailesi zor günler geçiriyor

Sayısız filmde oynayan Yeşilçam'ın yıldız oyuncularından Salih Güney ve ailesi acı haberle sarsıldı.

Yeşilçam'ın yaşayan oyuncularından Salih Güney'in torunu hayatını kaybetti. Salih Güney'in Zeynep Tedü ile evliliğinden doğan kızı Ebru Işık ve Uğur Işık'ın oğulları olan 27 yaşındaki Can Işık, Amerika'da, Los Angeles'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 27 yaşındaki genç bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Cenaze İstanbul'a getirilerek pazar günü toprağa verilecek.

Salih Güney acı günü

Salih Güney acı günü

YEŞİLÇAM EFSANESİ SALİH GÜNEY'İN ACI GÜNÜ

Ebru ve Uğur Işık, Los Angeles'taki cenaze işlemlerini tamamlayıp cenazeyi İstanbul'a getirecekler. Işık'ın cenaze namazı ise pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınarak Kanlıca'daki aile kabristanına defnedilecek.

Salih Güney acı günü

Salih Güney acı günü

Can Işık'ın ablası Lal Işık ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Canım kardeşim, hayatımın anlamı Can, bu dünyaya gözlerini kapadı. İlelebet kalbimizde yaşayacak Can'ımızı uğurlamak için, tüm sevdiklerini, 4 Şubat Pazar gün Teşvikiye Camii'ne, öğle namazı saatinde bekliyoruz. Işık Ailesi" dedi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

vtndş 2 ay önce

Allah rahmet eylesin