Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun o görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisiyle gündemden düşmeyen Sıla Türkoğlu, oynadığı Doğa karakteriyle dikkat çekiyor. Son zamanlarda sosyal medyada yayılan videosu ise merak uyandırdı. Yıllar sonra ortaya çıkan o görüntüler şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sıla Türkoğlu, oyuncu olmadan önce İzmir'de yaşıyordu. Oyunculuk kariyeriyle birlikte İstanbul'a yerleşen Sıla Türkoğlu'nun yıllar önce çekildiği bir videosu sosyal medyaya düştü. O kareler izleyenlerde şaşkınlık oluştururken, aile ortamı dikkat çekti.

Sıla Türoğlunun videosu ortaya çıktı

Sıla Türoğlunun videosu ortaya çıktı

AİLE ORTAMI DİKKAT ÇEKTİ

2019 yılında Yemin dizisi ile tanınmaya başlayan Sıla Türkoğlu,  2020 yılında da Emanet adlı dizide rol almıştı. Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde oynayan Türkoğlu, yıllar önce bir aile ortamında çekilen görüntüsüyle gündeme yerleşti. değişimiyle de oldukça dikkat çeken Sıla Türkoğlu'nun işte o videosu;

 Hande Baladın’ı asit atmakla tehdit etmişti! Mahkeme nihai kararını verdi

İLİŞKİLİ HABER

Hande Baladın’ı asit atmakla tehdit etmişti! Mahkeme nihai kararını verdi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0