Gupse Özay'dan samimi açıklama! "Barış'la anladım"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra senarist yönüyle de bilinen isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Evlilik ve aile hayatlarına dair samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, eşi Barış Arduç'la tanıştıktan sonra her şeyin değiştiğini ifade etti.

Doğallığı ve sempatik yaklaşımıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde oldukça ilgi gören yeni filmi Lohusa ile büyük beğeni toplamıştı. Filmin galasıyla büyük ses getiren Gupse Özay, galanın ardından meslektaşı Melis İşiten'in 'Zaten Şov' adlı YouTube programına konuk oldu. Evlilik ve aile hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, eşi Barış Arduç ile tanışma süreçlerinden bahsetti.

Gupse Özay ve Melis İşiten

Gupse Özay ve Melis İşiten

SÖZLERİYLE BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Temmuz 2020 tarihinde meslektaşı Barış Arduç ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Gupse Özay, 2022 yılında kızları Jan Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Program sırasında anne olduktan sonra ilk kez set ortamında çalıştığını dile getiren ünlü oyuncu, bu süreçte annelik iç güdüsüyle kızından ayrı kalmanın zor olduğundan bahsetti. İlk toplantıya gittiğinde anksiyete krizleri geçirdiğini dile getiren Gupse Özay, açıklamaları üzerine sosyal medyadan büyük beğeni aldı. 

Gupse Özay ve Melis İşiten

Gupse Özay ve Melis İşiten

"ANALİZ YAPTIĞIM BİR KONUYDU"

Aile hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu, Barış Arduç ile tanıştıktan sonra hayatında değişenlerden bahsetti. Gupse Özay; "Barış'a kadar şöyle buluyordum aşkı: Kimyasal problem, takıntılık, birini tavlamak istersin o sana bakmaz, inat edersin onu aşk zannedersin gibi daha materyalist bakış açımla böyle psikoloji analizi yaptığım bir konuydu." şeklinde konuştu. 

Gupse Özay

Gupse Özay

"BARIŞ'LA ANLADIM!"

Barış Arduç'un bu süreçte olan etkisine dikkat çeken Gupse Özay, yaptığı samimi açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu. Gupse Özay; "Barış'tan sonra kolumu keserim, böbreğimi ikisini bile veririm gibi bir duygunun adının aşk olduğunu Barış'la anladım diyebilirim." dedi.  

Rol arkadaşları Defne Joy Foster'ı unutmadı! Ölümünün 13. yılında anıldı

İLİŞKİLİ HABER

Rol arkadaşları Defne Joy Foster'ı unutmadı! Ölümünün 13. yılında anıldı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

O k u r 2 ay önce

Guspe için iki böbreğini birden verme fedakarlığı materyalist bir bakış açısı değilmiş...