Nihat Altınkaya'ya ne oldu? Survivor Nihat sağlık durumunu açıkladı

Survivor All Star’a geç katılan ve gelir gelmez talihsiz bir kaza yaşayarak yeniden sakatlanan Nihat Altınkaya’nın son durumu izleyenler tarafından merak ediliyor. Tedavi için Türkiye'ye dönen Survivor Nihat, hastane odasında MR sonucunu paylaştı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı "Survivor All Star", tüm heyecanıyla devam ediyor. Şampiyon olmak için büyük bir mücadelenin içerisine giren yarışmacılar kıyasıya rekabet ederken Dominik'te geçtiğimiz günlerde Acil Durum Konseyi gerçekleştirildi. Güç dengesi nedeniyle takımlarda yer değişikliğinin gerçekleştirildiği programda, Survivor'a yeniden gelen Nihat Altınkaya, daha ilk oyununda feci bir sakatlık yaşadı.

Yarışma hazırlıkları esnasında aşil tendonu kopan ve ardından iki aylık tedavi sürecinin sonrasında Survivor All Star kadrosuna geç dahil olan Nihat, kısa sürede kendisinin toparlayıp Mavi Takım'a geldi. Ancak Nihat ilk oyunu esnasında yeniden sakatlandı.

Parkurun son bölümünde bir anda kendisini yere bırakan Nihat'a doktorlar apar topar müdahale etti. Yapılan ilk kontroller sonrasında Nihat Altınkaya ambulans ile hastaneye götürüldü ve MR'a alındı.

Sakatlığı nüksettiği öğrenilen Nihat Altınkaya’nın son durumu merak edilirken yaşanan talihsiz kaza, "Nihat Altınkaya yarışmadan ayrılacak mı?" sorularını gündeme getirdi.

MR SONUCU ORTAYA ÇIKTI

İlk müdahalesi oyun alanında yapıldıktan sonra tedavisi için İstanbul'a gönderilen Survivor Nihat'ın akıbeti belli oldu. Sosyal medya üzerinden sevenlerine seslenen Altınkaya, "Survivor All Star'a katıldığım ilk yarışmada sakatlandım. MR sonucunda aşil tendonunun tekrar koptuğu anlaşıldı" şeklinde konuştu. Şu an İstanbul'da olduğuna da vurgu yapan ünlü isim, önceki gün ameliyat oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yakın arkadaşı Müge Boz'un hamilelik haberini alan Pelin Akil'in tepkisi gündem oldu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0