Demet Akalın'dan Hande Erçel'e "o oynayamaz" tepkisi! Hayatı film olursa başrolde...

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın ünlü oyuncu Hande Erçel için söylemleri gündem oldu. Akalın 'Hayatı film olursa başrolde kim oynar?' sorusu için yöneltilen Hande Erçel için "o oynayamaz" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, TV8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Jess Molho ile birlikte yaptığı 'Gel Konuşalım' adlı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkili ilk olarak seyircilere "Hayatınız film olsaydı ismini ne koyardınız?" diye sordu ve ardından kendi birbirlerine, hayatları film olursa koyacakları ismi sordu. Hemen hemen her açıklamasıyla gündem olan Akalın, hayatının film olması ihtimalini değerlendirirken başrolde kimlerin olabileceğine dair öneriler istedi.

Gel Konuşalım

Gel Konuşalım

Demet Akalın sahne kostümüyle sosyal medyanın diline düştü! İLİŞKİLİ HABERDemet Akalın sahne kostümüyle sosyal medyanın diline düştü!

"O OYNAYAMAZ"

Hayatının film yapılmasını istemediğini dile getiren Akalın, Molho'nun "Farazi konuşursak kim oynasın?" sorusu karşısında kendisinden isim önermesini söyledi. Molho'nun kendisine Gonca Vuslateri'yi önermesinin üzerine Akalın "Gonca evet, bence de olabilir." dedi. Akalın ardından "Çok gülüp içi kan ağlayan biri olabilir, kim olabilir?" sorusunu yöneltti. Molho'nun bu sefer ünlü oyuncu Hande Erçel'i önermesinin üzerine Akalın, Erçel için "Hande Erçel olmaz. Seviliyor ayrı da, oyunculukta beni oynayamaz herhalde..." ifadelerini kullandı.

Demet Akalın ve Hande Erçel

Demet Akalın ve Hande Erçel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses rüzgarı! Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı

Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i Ahmet Sezerel'in değişimi herkesi şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i Ahmet Sezerel'in değişimi herkesi şoke etti!
Karsu depremde birçok akrabasını kaybetmişti! Şimdi ise Hatay'da yeni umutlar çoğaltmak istiyor

İLİŞKİLİ HABER

Karsu depremde birçok akrabasını kaybetmişti! Şimdi ise Hatay'da yeni umutlar çoğaltmak istiyor
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0